category colour brushLekker

Recept: Ratatouille met mini-gratins

Een lekker vegetarisch gerecht.

Ingrediënten voor 4 personen
•    2 verpakkingen Aviko Mini Gratins
•    1 aubergine
•    2 courgettes
•    4 middelgrote tomaten
•    2 rode uien
•    Knoflook-olijfolie
•    Parmezaanse kaas 150 gr.
•    60 gr. gehakte verse kruiden:
    tijm, peterselie en basilicum
•    Ruime ovenschaal
•    Oven

Aan de slag
•    Verwarm de oven voor op 200 graden.
•    Snijd alle groenten in plakken van ongeveer 2,5 centimeter.
•    Leg alle plakjes groenten dakpansgewijs en afwisselend met de mini gratins in een ingevette ovenschaal.
•    Besprenkel het geheel rijkelijk met knoflook-olijfolie en de tijmblaadjes.
•    Bak de gratinschotel in ongeveer 20 minuten gaar.
•    Bestrooi voor het serveren met gehakte basilicum, peterselie en verse geraspte parmezaanse kaas.

Dit is een recept van Aviko.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!

  • Pinterest