Klantenservice

Heb je een vraag over je abonnement? Is er bijvoorbeeld iets niet goed gegaan met de betaling of heb je je cadeau nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Abonnement nemen

Bij een abonnement op Santé krijg je altijd een superleuk cadeau of een mooie korting. Daarnaast profiteer je als abonnee van diverse voordelen. Klik hier om onze aanbiedingen te bekijken.

Adreswijziging doorgeven

Heb jij een abonnement op Santé en ga je verhuizen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat Santé op je nieuwe adres wordt bezorgd!

Lees meer

Overige wijzigingen doorgeven

Wil je een andere wijziging aan ons doorgeven of je betaalwijze omzetten naar automatische incasso? Dan kun je onderstaand formulier invullen.

Lees meer

Nazending

Heb je een editie van de Santé niet thuis ontvangen en wil je hem na laten zenden? Dat kan, door onderstaand formulier in te vullen.

Lees meer

Abonnement opzeggen

We vinden het heel jammer als je je abonnement op Santé wilt opzeggen. Maar wil je het tijdschrift echt niet meer ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@sante.nl of 088-133 87 06 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00 uur).