Placeholder

Terugblik op de Healthy Lifestyle Day by Santé

Wat een mooie dag was het! Op zaterdag 18 mei kwamen Santé-lezeressen samen voor de eerste Healthy Lifestyle Day by Santé.

Bij Droompark Bad Hoophuizen, een droomlocatie aan de rand van het Veluwemeer, werd het een prachtige, zonnige dag vol actie en ontspanning.

Met yogalessen op het strand, clinics mindful boksen, pilates, inspirerende talks over gezonde voeding, in balans blijven en opruimen á la Marie Kondo.

Een impressie in beeld

Mindful boksen

Mirthe en Marjolein van LOS-empowerment gaven een workshop mindful boksen. Knallen en tegelijkertijd je hoofd leegmaken. Meer lezen over LOS-empowerment en mindful boksen? 

In balans blijven

Aniek Jonckers van Puur Power vertelde hoe je fysiek en mentaal in balans blijft. Over gezond leven kun je Aniek alles vragen, ze deelt talloze tips – zoals deze.

Opgeruimd huis

Maaike Fris van Lessons in harmony is de eerste Marie Kondo-coach in Nederland en legde uit hoe je orde schept in je huis.
Meer lezen over Maaike? 

Inspirerende talk over leefstijl en hormonen

Angelien van den Heuvel is gezondheidscoach en gaf een talk over de samenhang tussen je leefstijl en je hormonen.

Workshop Vegan voor beginners

Waar moet je beginnen als je vegan wil gaan eten? Kirsten van Geen blaadje sla weet er alles van en gaf de workshop Vegan voor beginners.  Wil je vaker vegan eten? Dit vegan stoofvlees valt vast in de smaak.

Gezond eten en verse smoothies

Natuurlijk was er ook genoeg lekkers verkrijgbaar. Gezondheidscoach en kookboeken-auteur Nora French van Noralicious leerde ons hoe je gezonde smoothies maakt en hoe je smaken combineert. Ze maakte hierbij gebruik van de Nutribullet. Meer lezen over Nora?

Er werden verschillende yogalessen gegeven

Heb jij al wel eens gehoord van Vijana yoga? Yogadocent en coach Thirza van de Hoef gaf een les. Het is een relatief nieuwe en rustige vorm van yoga die werkt van binnenuit.

Ook Lotte van der Graas van The Yoga Nomad gaf twee bijzondere yogalessen, een relaxte en een speelse les. Lees meer over Lotte.

Verder kon er geshopt worden. I Love Yoga was er met de leukste yoga wear.

Pilates door Pilates Delivered

Normaal bezorgt Katie van Pilates Delivered pilateslessen bij je thuis. Klinkt een work-out in je woonkamer goed? Kijk dan hier voor meer informatie over Pilates Delivered. Wij hadden geluk: op de Healthy Lifestyle Day by Santé kwam Katie een paar pittige lessen geven.

Talk en  training op het strand

Jeroen Krak van Rock your Body gaf een talk en een training op het strand waarbij de juiste houding centraal stond. Meer lezen over Jeroen?

Zelfgemaakte skincare

Linda Bot, eigenaresse van het duurzame merk Loveli, verkocht haar eigen gemaakte producten. Meer weten over Linda?

Iedereen ging naar huis met een goedgevulde goodiebag

Benieuwd naar meer foto’s van de Healthy Lifestyle Day by Santé?

Houd onze Facebook-pagina in de gaten. Binnenkort zullen daar alle foto’s verschijnen. Bekijk ook de terugblik in onze Instagram Stories.

De Healthy Lifesyday by Santé is powered by Droomparken (locatie Droompark Bad Hoophuizen)

Met veel dank aan:

Fotografie: Sil Adjete

Gerelateerde artikelen