pilates

Pilates Delivered bezorgt je workout aan huis!

Geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Bestel een pilates les aan huis, hoe relaxt is dat!

 

Pilates docent Katie Nankivel uit Melbourne, Australië verhuisde in 2017 naar Amsterdam waar ze Pilates Delivered introduceerde. Een service waarmee ze een gepersonaliseerde pilates les bij klanten thuis of op werk aanbiedt. Ze gebruikt hiervoor attributen als TheraBands, Pilates Balls, kleine gewichten en Magic Circles. Op deze manier bespaar je tijd, krijg je een waardige workout en een energie boost. Katie begrijpt namelijk als geen ander dat je een druk leven hebt en komt daarom graag naar jou wanneer het jou uitkomt.

En wij hebben het geluk dat ze ook naar Healthy Lifestyle Day by Santé komt! Wil jij een Pilates les van Katie uitproberen?

Wat is Pilates?

Pilates is een manier om je houding, mobiliteit, kracht en flexibiliteit te verbeteren. We gebruiken ons lichaam iedere dag, dus het is belangrijk dat ons lichaam optimaal functioneert. Pilates zal helpen de bewegingspatronen van het lichaam te verbeteren, terwijl de spieren en gewrichten worden versterkt en verlengd. Het stimuleert de gezondheid en het welzijn van het hele lichaam en geest.

santé healthy lifestyle day

Bekijk nu het hele dagprogramma. Kaartjes zijn al vanaf €7,50 verkrijgbaar.

Lees ook: The Yoga Nomad ‘Meer voelen en minder denken’