Placeholder

The Yoga Nomad: ‘Meer voelen en minder denken!’

Lotte is in “Yoga Land” bekend als The Yoga Nomad en niet zonder reden. ‘Leven vanuit een open hart, dat is wat yoga mij geleerd heeft en wat ik anderen nu heel graag wil laten ervaren.’

 

Yoga betekent verbinden en het is voor iedereen. Het is de afgelopen jaren dan ook niet voor niks ontzettend populair geworden. De reden is dat yoga niet alleen zorgt voor een sterk en soepel lichaam, maar je ook helpt met ontstressen en het vinden van meer balans – iets waar de westerse mens steeds meer behoefte aan heeft.

Verschillende soorten yoga

Yoga hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar je kunt behoorlijk in de war raken van alle verschillende stijlen yoga (van Power- en Kundalini yoga tot geiten- en Deephouse yoga). De basis blijft hetzelfde: verbinding maken met jezelf zodat je je verbonden kunt voelen met de wereld om je heen. De ‘practice’ helpt je om een goede balans te vinden, niet alleen op de yoga mat, maar juist ook in het dagelijks leven.

Lees ook: Welke yogavorm past bij mij?

The Yoga Nomad

Lotte is in “Yoga Land” bekend als The Yoga Nomad en niet zonder reden: De 29 jarige vrolijke waterman (sterrenbeeld) is half Canadees en reist de wereld rond om mensen te inspireren om vanuit een open hart te leven. Meer voelen en minder denken! Afgelopen jaren gaf ze onder andere yoga les op het hoofdkantoor van Nike, Tomorrowland Festival en Copenhagen Yoga Festival. Het is haar grote passie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en jij kunt dit als bezoeker van ons festival gaan meemaken.

“Leven vanuit een open hart, dat is wat yoga mij geleerd heeft en wat ik anderen nu heel graag wil laten ervaren. Het is zo krachtig!” aldus Lotte. Haar lessen zijn speels, uitdagend en hebben vaak een thema waardoor je extra diepgang ervaart. Bij yoga gaat het niet alleen om bewegen maar juist ook om verstillen. Je leert om bewust te ademen, ontspannen en mediteren. Je kunt het zien als een avontuurlijke reis van je hoofd naar je hart.

Healthy Lifestyle Day by Santé

Op de Healthy Lifestyle Day by Santé neemt Lotte je mee op twee Yoga Avonturen met allebei een eigen karakter: Kies voor een speelse flow of een relaxte sessie!

Wat kun je verwachten?

  • Je wordt meegenomen in een heerlijke yoga flow
  • Uitdaging, ontspanning, vrijheid & blijheid!
  • Asanas (yoga houdingen) voor ieder niveau
  • Adem oefeningen waarvan je het effect meteen voelt
  • Hands on correcties en een mini massage (als je geluk hebt)
  • Na de les is je hart open en voel je je sterk, soepel en relaxed!

Zien we je daar?

  • Wanneer: zaterdag 18 mei
  • Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
  • Waar: Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst
  • Entree: € 7,50 per persoon, € 10 voor niet-abonnees (prijzen zijn inclusief workshops en goedgevulde goodiebag!)

Lees hier meer over Healthy Lifestyle Day by Santé