category colour brushGelukkig/Nieuws

Kom jij ook met je vriendinnen naar Healthy Lifestyle Day by Santé?

Volg een workshop van Natural Heroes, krijg een handmassage van Do Terra, leer Marie Kondo opruimen, ga Mindful boksen, doe yoga en nog veel meer! Kom jij ook naar Healthy Lifestyle Day by Santé?

Op een droomlocatie aan de rand van het Veluwemeer genieten van een dag vol inspirerende workshops en talks voor een gezond en gelukkig leven.

Programma Healthy Lifestyle Day by Santé

  • Workshop lippenbalsem maken - van Natural Heroes
  • Handmassages met etherische olien - Do Terra
  • Marie Kondo opruim methode - talk van KonMari expert Maaike Fris
  • Mindful boxing – clinic door LOS-empowerment
  • Kom in balans – talk van Aniek van Puur Power
  • Het Brein Body Dieet – talk van Anna Wittenberghe
  • En meer: houd Sante.nl in de gaten voor nieuwe namen

Wanneer: zaterdag 18 mei van 10.00 tot 17.00 uur Waar: Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst Entree: € 7,50 per persoon, € 10 voor niet-abonnees (prijzen zijn inclusief goedgevulde goodiebag!)

sante healthy lifestyle day

Kids Playground

Kom jij op een droomlocatie genieten van een dag vol inspirerende workshops, talks voor een gezond en gelukkig leven, yoga at the beach, mindful sporten, food, drinks, leuke (duurzame) shops, tiny houses en nog veel meer? Per volwassene (vanaf 18 jaar) mogen er gratis twee kinderen (t/m 12 jaar) mee naar binnen. Op de Kids Playground worden ze de hele dag vermaakt door een enthousiast animatie-team van Droomparken. Zo heb jij de hele dag lekker voor jezelf.

santé healthy lifestyle day

Korting bij Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen ligt op de Veluwe, tussen Harderwijk en Nunspeet, pal aan het uitgestrekte Veluwemeer. Vanaf het park loop je zo het strand op. De ideale plek voor een heerlijke dag vol ontspanning én actie. Gebruik de actiecode SANTE en ontvang 30% korting op je verblijf. Wat zal jij ontspannen de dag beginnen of nog rustig na kunnen genieten van dit inspirerende event! De korting is geldig vanaf 17 t/m 20 mei voor alle (beschikbare) accommodaties in dat weekend. Bekijk de actievoorwaarden.

santé healthy lifestyle day droompark

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte.

 

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!

  • Pinterest