Placeholder

Healthy Lifestyle Day by Santé – Programma

Geniet van een dag vol inspirerende talks, workshops, shops en food. Kom jij ook naar Healthy Lifestyle Day by Santé? Je koopt je kaartje al voor €7,50

Tijden

De Healthy Lifestyle Day by Santé start om 10u. Vanaf dat moment kun je je aanmelden. De balie kun je vinden op het strand. Via de bordjes kun je de weg naar het strand vinden. Uiteraard zijn wij er ook om je de weg te wijzen. Het programma eindigt om 17u. Uiteraard kun je nog lekker rustig blijven en genieten van het strand of gebruik maken van de sauna en wellness-faciliteiten van Droompark Bad Hoophuizen.

Programma Healthy Lifestyle Day by Santé

Het programma is onder voorbehoud. Per lezing, workshop of les is er een maximaal aantal deelnemers mogelijk. Dit wordt op locatie aangegeven. Mocht het vol zijn, dan kun je je bij een van de hosts opgeven voor de daaropvolgende sessie.

Benodigdheden

Neem vooral een warme trui mee voor de ochtend en eind van de middag. Aan het Veluwemeer kan het frisjes zijn. De yoga en pilateslessen worden namelijk op het strand gegeven. Ook graag een handdoek meenemen. Er zijn kleedkamers aanwezig. Laat echter waardevolle spullen thuis. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van waardevolle spullen. Wij adviseren dan ook om deze zoveel mogelijk thuis te laten. Het belooft mooi weer te worden. Zorg er dan ook voor dat je een goede zonbescherming meeneemt zodat je ongestoord in de zon kunt genieten van de lessen. Mocht het onverhoopt toch gaan regenen, dan worden alle buitenactiviteiten naar binnen verplaatst.

Kids Playground

Gedurende de dag is er een animatieteam op het park aanwezig die kinderen (tot 12 jaar) de hele dag zullen vermaken. Mocht je hier gebruik van willen maken en dat nog niet hebben doorgegeven, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten via marketing@publishing.audax.nl (naam + leeftijd).

Locatie

Droompark Bad Hoophuizen, Varelseweg 211 in Hulshorst.

Parkeren: Volg het bordje “Parkeren” om je auto kosteloos te parkeren.

Routebeschrijving openbaar vervoer: Van station Nunspeet naar Droompark Bad Hoophuizen Neem op station Nunspeet Bus 103 (richting Amersfoort via Harderwijk). Na ± 10 min. kom je aan bij bushalte ‘Varelseweg’. Stap hier uit. Volg de Varelseweg totdat je uitkomt bij de lobby van Droompark Bad Hoophuizen (± 22 min. lopen).

Nog geen kaartje?

Entree: € 7,50 per persoon, € 10 voor niet-abonnees
(prijzen zijn inclusief goedgevulde goodiebag!)

Korting bij Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen ligt op de Veluwe, tussen Harderwijk en Nunspeet, pal aan het uitgestrekte Veluwemeer. Vanaf het park loop je zo het strand op. De ideale plek voor een heerlijke dag vol ontspanning én actie. Gebruik de actiecode SANTE en ontvang 30% korting op je verblijf. Wat zal jij ontspannen de dag beginnen of nog rustig na kunnen genieten van dit inspirerende event! De korting is geldig vanaf 17 t/m 20 mei voor alle (beschikbare) accommodaties in dat weekend. Bekijk de actievoorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte.