nora french

Smoothie Masterclasses met Nora French

Als jij denkt dat smoothies alleen zijn weggelegd voor gezondheidspro’s, dan heb je het mis! Iedereen kan makkelijk en snel de lekkerste smoothies maken.

En dat bewijst kookboekenauteur en gezondheidscoach Nora French tijdens haar Smoothie Masterclasses. Ze laat haar ultieme smoothie-formule zien door verschillende smoothies te maken en freestylet er ook lekker op los. Je gaat met genoeg inspiratie naar huis!

Wie is Nora French?

Nora French is gezondheidscoach, auteur van het kookboek Gezond fastfood en co-auteur van Pioppi – het kookboek, een prachtig vervolg op Het Pioppi-dieet, waarvan in Nederland al 60.000 exemplaren zijn verkocht. Pioppi – het kookboek is een praktische vertaalslag van het Pioppi-dieet en is bedoeld voor iedereen die gezond wil leven. De makkelijke recepten zijn koolhydraatarm en bevatten pure ingrediënten. Op het menu staan onder meer vis, vlees, eieren, noten, fruit en heel veel groente.

Healthy Lifestyle Day by Santé

Op 18 mei kun je tijdens het Healthy Lifestyle Day by Santé event onder andere een smoothie masterclass van Norah French bijwonen. Bekijk nu het hele dagprogramma. Kaartjes zijn slecht €7,50!

santé healthy lifestyle day

Lees ook: Met deze 5 tips van Nora French, ga je energiek het voorjaar in!