Placeholder

Vakantietip: mediteren en kamperen

Kamperen en mediteren hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken. Het helpt je terug naar de basis. Samen staan ze garant voor een heerlijke vakantie-ervaring. Neem eens de tijd om bij jezelf stil te staan en te genieten van een prachtige omgeving.

Retraites
De combinatie Mediteren en Kamperen vind je in Elsloo aan de rand van het Drents Friese Woud. Een afwisselende dagprogramma van yoga, wandelingen en zit- en ligmeditatie wordt aangeboden. Of je nu wel of geen ervaring hebt op het gebied van mindfulness en meditatie, bij Mediteren en kamperen kan iedereen terecht! Aan de hand van verschillende meditatie- en yoga oefeningen krijg je stap voor stap inzicht in de patronen die je leven vaak onnodig ingewikkeld en onrustig maken.

Bijzondere locatie
Het centrum van mediteren en kamperen is omgeven door het Nationaal Park Drents-Frise Wold (op de grens van Drenthe en Friesland). Bijzonder mooi, want hier vind je beekdalen, vennen en bossen, maar ook heidevelden en stuifzanden. Het Aekingerzand is een stuifzandgebied dat groot genoeg is om de wind de kans te geven het zand daadwerkelijk te laten stuiven.

Iets meer luxe
Is overnachten in een tent niets voor jou? Sinds vorige week is het buitenbed beschikbaar. Voor 55 euro overnacht je in een opgemaakt bed. De trainingen worden gegeven in een moderne, lichte studio en er is een ruimte aanwezig waar biologische maaltijden worden geserveerd.

Meer informatie >>