Placeholder

Maak je balkon klaar voor de zomer

Neem je je al tijden voor om je balkon op te knappen? Dit is het moment om aan de slag te gaan, zo kun je er nog de hele zomer van genieten. Wij hebben wat inspiratie voor je verzameld.

Vlonder
Door vlondertegels of -planken op de vloer te leggen, geef je je balkon direct een chiquere uitstraling. Heb je geen zin om tegels op maat te zagen? Vul het laatste overgebleven randje op met steentjes.

Planten en bloemen
Breng kleur op je balkon door planten en bloemen neer te zetten. Hang bakken aan de reling van je balkon, zet een stelling of een plantenetagère neer… Er is ongetwijfeld een optie die bij jouw balkon past.

Stellingkast
Door een stellingkast tegen de wand te plaatsen, creëer je extra ruimte. Vul de planken met plantjes, kruiden, bloemen, theelichtjes of lampen op zonne-energie.

Kussens en kleden
Maak van je balkon een echte chillplek door kussens en kleden. Er bestaan speciale kleden voor buiten, zo hoef je je kleed niet iedere keer naar binnen te halen.

Loungeset
Natuurlijk mogen een stoel en een tafel niet ontbreken op je balkon. Afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt, zul je een passende set moeten vinden. Je kunt ook een bankje tegen de muur bouwen.

Hoe ziet jouw balkon eruit?

Beeld: Pinterest