5 boekentips met carrière-inspiratie

5 boekentips met carrière-inspiratie

Op zoek naar inspiratie op werkgebied? Deze boeken kunnen je de boost geven waar je naar op zoek bent.

Netwerken, de fijne kneepjes, Bo van Houwelingen en Caroline van Keeken
Een luchtig maar vooral nuttig en praktisch boek over de woeste wildernis van het netwerken. Aanrader als je in between jobs zit.

De verwarde cavia, Paulien Cornelisse
Hilarische verhalen over het kantoorleven. Herkenbaar voor iedereen die ook maar één blauwe maandag op kantoor heeft doorgebracht.

Commerciële intelligentie, Robert Elsing
Praktisch en leerzaam voor creatieve freelancers. Bijvoorbeeld: wat is een goede elevatorpitch en hoe kom je tot een goede prijs voor jouw creaties.

Het Grote Kantoor-doe-boek, Gemma Cooper en Harriet Paul
Helpt je door saaie dagen heen met onder andere kleurplaten, stripjes, origami. Goed voor de creativiteit, zeggen ze.

Babe, you got this, Emilie Sobels en Martje Haverkamp
Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven? In dit boek lees je inspirerende interviews die jou bij deze stap inspireren.

Coach jezelf naar succes, Talane Miedaner
Wil je meer uit jezelf, je leven, je werk halen? Wil je meer tijd hebben, succesvoller zijn, meer voldoening ondervinden? Talane Miedaner is coach en deelt de handigste tips en tricks met jou.

Bron: Archief | Beeld: Shutterstock