7 Zussen

7 redenen waarom je De Zevende Zus van Lucinda Riley móet hebben

Eerder deze week kwam het nieuwste deel van de Zeven Zussen-reeks uit, De Zevende Zus. En die wil je hebben. Wij vertellen waarom.

1. Je wilt weten hoe het afloopt

De Zevende Zus van Lucinda Riley vertelt het verhaal van – je raadt het al – de zevende zus. In dit boek gaan de vrouwen op zoek naar hun, nu nog onbekende, zus. Maia en Ally ontdekken twee aanwijzingen: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. Nou, je móet toch weten hoe dat afloopt?

2. Het zorgt voor afleiding

Nu het coronavirus, de vaccinaties en de kabinetsformatie nog steeds de onderwerpen van gesprek zijn, kun je soms wel wat afleiding gebruiken. Met De Zevende Zus vlucht je even naar een andere wereld.

3. Het is een perfect moederdagcadeau

Nog geen cadeau voor je moeder, oma, zus of voor jezelf? Het boek van Lucinda Riley verschijnt op 6 mei en is daarom het perfecte moederdagcadeau.

4. Het regent buiten

Hoewel de vooruitzichten steeds beter worden, blijft het de komende dagen nog typisch Nederlands weer. Goed moment om met een kop thee, een dekentje én een lekker boek op de bank te kruipen.

5. Je kunt reizen in gedachten

Nu reizen naar het buitenland er voorlopig nog niet in zit, gaan we op zoek naar een alternatief. In De Zevende Zus reis je in gedachten naar Nieuw-Zeeland, Australië, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland. Wat wil je nog meer?

6. Het geeft nieuwe gespreksstof

De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley is zo bekend dat je altijd wel iemand kent die de boeken gelezen heeft. Heb je gelijk wat te bespreken met je collega’s, vriendinnen of zussen.

7. Lezen is gezond

Uit een onderzoek van de universiteit van Sussex blijkt dat je stresslevel al na zes minuten lezen met 23 procent verminderd is. Volgens de onderzoekers komt dat doordat je even ontsnapt aan de werkelijkheid, waardoor de spanning in je spieren vermindert en je hartslag en bloeddruk afnemen. En lezen heeft nóg meer voordelen.

Benieuwd geworden? Bestel De Zeven Zussen nu.

Nog niet begonnen aan De Zeven Zussen? Bekijk dan hier de juiste volgorde van De Zeven Zussen serie.