Placeholder

6 handige Netflix-trucs

Met deze tips wordt een avond Netflix kijken nóg makkelijker.

1. Voeg trailers en waarderingen toe
Met NEnhancer kun je onder andere trailers en beoordelingen toevoegen aan Netflix. Zo verklein je de kans dat je je tijd verdoet aan een slechte film.

2. Ontdek nieuwe films en series die aansluiten bij je interesses
De zoekfunctie van Netflix is niet echt handig als je random op zoek bent naar een leuke film of serie. Beproef je geluk in de Flix Roulette. Geef de naam van een regisseur, acteur, een genre of zoekwoord op en je krijgt kijksuggesties die daarbij aansluiten.

3. Bekijk aanbod uit het buitenland
Als je de taal van Netflix van Nederlands naar Engels verandert, krijg je enkele Engelse titels erbij. Er zijn veel gebruikers die zweren bij Hola, een plugin die ervoor zorgt dat je het Netflix aanbod uit andere landen kunt bekijken. Het gebruik van Hola is helaas niet zonder risico's.

4. Beoordeel films en series die je gekeken hebt
De ratings op Netflix worden niet alleen gebruikt om de sterrenrating te weergeven bij iedere film of serie. Het zorgt er ook voor dat de aanraders voor jou beter worden afgestemd op je smaak.

5. Blijf op de hoogte van het nieuwe aanbod en het aanbod dat binnenkort verwijderd wordt
Er verschijnt dagelijks nieuw aanbod op Netflix, maar er wordt ook iedere maand veel verwijderd. Zo zijn er in september tot nu toe al 164 titels verwijderd!
Hier vind je de lijst van nieuwe titels op Netflix.
Hier vind je de lijst van verwijderde titels.

6. Kijk op rare tijden naar Netflix voor een betere beeldkwaliteit
Nachtelijk binge watching is vanaf nu gerechtvaardigd. Volgens Digital Trends zou de snelheid en kwaliteit beter zijn op momenten waarop minder mensen naar Netflix kijken, perfect!

Weet jij nog handige Netflix-trucs die we echt moeten kennen?

Bronnen: Huffingtonpost, Thrillist