Placeholder

5 uitjes in de natuur

Niets zo mooi en fascinerend als de natuur. En als er één jaargetijde is waarin je graag buiten bent, dan is het wel de zomer. Vijf tips voor ultieme natuurmomenten.

1. A day at the park…
Picknickmand inpakken, een fles wijn mee en op naar het park!

2. Zwemparadijs
Woon je ver van het strand? Op zwemwater.nl vind je informatie over waar je kunt zwemmen in natuurwater bij jou in de buurt. En het leukste is natuurlijk om niet aan een drukke recreatieplas te liggen, maar je eigen plek te ontdekken.

3. Bosbioscoop
Heb jij – of een van je vrienden – een beamer? Gebruik 'm voor een bioscoopavondje in het bos. Check of de beamer een accu heeft die het twee uur volhoudt of sluit de beamer aan op een externe accu of aggregaat (die zijn ook te huur). Neem een groot laken mee, rijd met z’n allen naar een mooie, stille plek in het bos en hang het laken op. Wacht tot het donker is en de voorstelling kan beginnen.

4. Vakantie in de wei
Spontaan twee dagen ertussenuit bij een mooie weersvoorspelling hoeft helemaal niet duur te zijn. Investeer in of leen een tent en ontdek idyllische plekken in Nederland via kamperen-bij-de-boer.com. Da's voor minder dan een tientje overnachten in de natuur.

5. Stilte a.u.b.
Even op vakantie in je hoofd, al is het maar een kwartiertje. Ontdek een rustige plek aan het water, misschien een onontdekte plek in het park waar ’s ochtends vroeg amper iemand komt, geniet van de stilte en gebruik dit kwartiertje voor jezelf.

Bron: Archief | Beeld: Shutterstock