Horoscoop

25 Aug 2019
Maagd

Maagd

24 Aug t/m 23 Sep

Vandaag kun jij beter alert blijven en niet onderuit zakken. Er komen mooie kansen aan en het zou jammer zijn als je die zou missen.

 • Ram

  Ram

  22 Mar t/m 20 Apr

  Jij bent in een echte knuffel stemming. Fijn voor je geliefde, die dat geknuffel met veel plezier ontvangt. Het is belangrijk dat je blijft openstaan voor de verlangens van hen die je dierbaar zijn.

 • Stier

  Stier

  21 Apr t/m 21 May

  Het is helemaal niet raar of slecht als je af en toe eens aan jezelf twijfelt. Het is echter helemaal ook niet zo raar of slecht als je af en toe eens in jezelf gelooft.

 • Tweeling

  Tweeling

  22 May t/m 21 Jun

  Jij wilt iets bespreken, maar dat wil je niet zo maar even tussendoor of aan de telefoon doen. Heel verstandig. Nodig die persoon bij jou uit of neem hem/haar mee uit eten. Creëer rust om je heen.

 • Kreeft

  Kreeft

  22 Jun t/m 22 Jul

  Soms is vechten goed maar soms is vechten zinloos. Waarom probeer je vandaag niet eens een compromis te sluiten. Dat scheelt veel energie die je goed anders kunt inzetten.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 Jul t/m 23 Aug

  Het is vandaag verstandig problemen uit de weg te gaan. Daardoor voorkom jij dat eventuele kleinigheden tot grote problemen leiden, waarop je misschien wel geen vat meer hebt.

 • Maagd

  Maagd

  24 Aug t/m 23 Sep

  Vandaag kun jij beter alert blijven en niet onderuit zakken. Er komen mooie kansen aan en het zou jammer zijn als je die zou missen.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  24 Sep t/m 23 Oct

  Jij bent vandaag net een emotionele spons. Je zuigt de stemmingen van andere mensen op. Het is verstandig om in de buurt te blijven van vrolijke en evenwichtige mensen.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  24 Oct t/m 22 Nov

  Jij hebt een nieuwe taak gekregen en die bevalt je beter dan je had durven dromen. Dat is wat men noemt een gouden greep en die heb je helemaal aan jezelf te danken.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 Nov t/m 21 Dec

  Jij hebt zeer veel energie deze dagen. Daarmee kun je bergen verzetten en dat doe je dan ook. En dat terwijl je zelf misschien niet eens het gevoel hebt dat je uitzonderlijk veel doet.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 Dec t/m 20 Jan

  Jij hebt ronduit geniale invallen om de dingen te bereiken waar jij naar streeft. Ook in de zoektocht naar een partner, zul je grote vorderingen maken. Op het werk kan een promotie bijna niet meer fout gaan.

 • Waterman

  Waterman

  21 Jan t/m 19 Feb

  Het is een gunstige tijd om een ander om een gunst te vragen. Die wens die jij in je hart meedraagt kan vandaag zo maar eens worden gehonoreerd. Die kans mag je toch niet mislopen. Er is immers niets wat je liever wilt dan dat.

 • Vissen

  Vissen

  20 Feb t/m 21 Mar

  Jij krijgt zeer veel mooie aanbiedingen vandaag. Toch zul jij als je iets wilt bereiken altijd extra energie in iets moeten steken. Maar er zit met zekerheid iets tussen dat deze moeite waard is.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!