Horoscoop

26 May 2019
Tweeling

Tweeling

22 May t/m 21 Jun

Je bent in voor een romantisch of erotisch avontuur. Een verliefdheid komt er aan, dat wordt een heerlijke tijd voor jou. Met zoveel zelfvertrouwen is dit de perfecte tijd om met een dieet te beginnen.

 • Ram

  Ram

  22 Mar t/m 20 Apr

  Je hebt een bepaalde efficiëntie over je die je een hoop tijd kan besparen. Neem dus wat meer de tijd voor jezelf en voor de mensen waar je van houdt. Dat is wat jij nu in jouw leven nodig hebt.

 • Stier

  Stier

  21 Apr t/m 21 May

  Vandaag ontdek jij dat er in jouw leven heel wat zaken zijn die niet stand houden als ze een beetje op de proef worden gesteld. Wees niet teleurgesteld, maar probeer schoonschip te maken.

 • Tweeling

  Tweeling

  22 May t/m 21 Jun

  Je bent in voor een romantisch of erotisch avontuur. Een verliefdheid komt er aan, dat wordt een heerlijke tijd voor jou. Met zoveel zelfvertrouwen is dit de perfecte tijd om met een dieet te beginnen.

 • Kreeft

  Kreeft

  22 Jun t/m 22 Jul

  Sta open voor de voorstellen van andere mensen en keur ze niet bij voorbaat al af. Het is toch heel goed mogelijk dat iemand anders een goed voorstel heeft. Misschien wel iets waar je zelf nooit aan had kunnen denken.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 Jul t/m 23 Aug

  Jij kunt gemakkelijk in de problemen komen vandaag. Wees extra op je hoede voor dieven en denk aan je gezondheid. Met wat extra oplettendheid kom je de dag echter wel heelhuids door.

 • Maagd

  Maagd

  24 Aug t/m 23 Sep

  Jij komt vandaag tot de ontdekking dat je er met je mening helemaal naast zit. Gelukkig is het nog niet te laat je mening te veranderen en de situatie te redden.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  24 Sep t/m 23 Oct

  Jij bent opgewekt en ontspannen. Dat is niet alleen lekker voor jezelf, maar ook voor iedereen in je omgeving.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  24 Oct t/m 22 Nov

  Vandaag komen zulke grote problemen boven water dat jij je moet afvragen of het nog zin heeft om door te gaan. Waarschijnlijk kun je beter opnieuw beginnen en daarbij een andere weg kiezen.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 Nov t/m 21 Dec

  Er zit iemand flink in de problemen. Bied jouw hulp aan want die kan hij of zij goed gebruiken. Je zult zien dat je precies op het juiste moment komt. Het begin van een mooie vriendschap.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 Dec t/m 20 Jan

  Als jij grote zorgen hebt, kun je deze vandaag door je positieve instelling en filosofische natuur wonderwel aan. Jij laat je niet uit het veld slaan en zult een steun en toeverlaat zijn voor je dierbaren.

 • Waterman

  Waterman

  21 Jan t/m 19 Feb

  Je voelt je vandaag onrustig. Je moet waarschijnlijk een paar onprettige beslissingen nemen of uitvoeren op het werk. Gelukkig kun je rekenen op steun vanuit het thuisfront. Daar voelt men helemaal met je mee.

 • Vissen

  Vissen

  20 Feb t/m 21 Mar

  Er komt altijd wel iets tussen, er is altijd wel een excuus te bedenken waarom jij beter morgen kunt beginnen, nietwaar? Daarom is het beter toch maar vandaag te beginnen.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!