Horoscoop

19 Jul 2019
Kreeft

Kreeft

22 Jun t/m 22 Jul

Jij wilt alleen zijn en nadenken. Aanrakingen laten je haren recht overeind staan en dat terwijl je eigenlijk zo'n knuffel kunt zijn. Wijs je geliefde niet de deur, hij/zij houdt meer van je dan je denkt.

 • Ram

  Ram

  22 Mar t/m 20 Apr

  Jij bent erg koppig, met name tegenover je partner. Je kunt hem/haar gewoonweg niet geloven. Het is echter niet onverstandig ook eens te luisteren naar iemand die jou al zo lang en zo goed kent.

 • Stier

  Stier

  21 Apr t/m 21 May

  Jij bent erg enthousiast over bepaalde plannen. Probeer echter realistisch te blijven. De onzekerheid die nog bestaat mag je niet achteloos ter zijde schuiven. De teleurstelling zal dan immens zijn.

 • Tweeling

  Tweeling

  22 May t/m 21 Jun

  Neem gerust de eerste stap als het er om gaat een ruzie bij te leggen. Denk niet dat je daarmee in het nadeel bent. Integendeel het zal jou uiteindelijk voordeel opleveren. Jij bent de sterkste van de twee.

 • Kreeft

  Kreeft

  22 Jun t/m 22 Jul

  Jij wilt alleen zijn en nadenken. Aanrakingen laten je haren recht overeind staan en dat terwijl je eigenlijk zo'n knuffel kunt zijn. Wijs je geliefde niet de deur, hij/zij houdt meer van je dan je denkt.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 Jul t/m 23 Aug

  Zijn jouw principes nog wel in overeenstemming met onze moderne wereld? Of zijn sommige mensen aan je voorbij gegaan zonder dat je dat gemerkt hebt?

 • Maagd

  Maagd

  24 Aug t/m 23 Sep

  Er is iets dat nodig door jou onder handen moet worden genomen. De zaak ligt toch al veel te lang dat weet jezelf ook. Nu is de tijd voor actie.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  24 Sep t/m 23 Oct

  Jij gaat met je nieuwe werkzaamheden goed van start. Daardoor bouw je krediet op voor de komende periode. Knap gedaan, dat kan niet meer fout gaan.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  24 Oct t/m 22 Nov

  Op het werk en op school zal vandaag alles op rolletjes lopen. Geen zorgen, geniet daar maar eens lekker van.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 Nov t/m 21 Dec

  Zorg dat er vandaag geen misverstanden ontstaan. Een zaak van algemeen belang heeft extra aandacht nodig, jouw aandacht. Vertel helder en duidelijk wat jij van de situatie vindt.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 Dec t/m 20 Jan

  Jij gaat van richting veranderen, nieuwe wegen bewandelen. Dat doe je niet alleen, maar samen met je partner. Een gunstige ontwikkeling zolang jullie elkaar maar niet uit het oog verliest.

 • Waterman

  Waterman

  21 Jan t/m 19 Feb

  Vergis je niet, met leuke uiterlijke zaken kun jij geen goede indruk maken. Wat er aan de binnenkant zit, dat is het enige dat uiteindelijk telt. Misschien niet meteen, maar op de lange duur met zekerheid.

 • Vissen

  Vissen

  20 Feb t/m 21 Mar

  Je hebt een vooruitziende blik die je goed van pas zal komen als niet alles zo loopt zoals je het je had voorgesteld. Probeer echter niet te serieus te worden, blijf glimlachen naar de toekomst.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!