Horoscoop

25 Mar 2019
Ram

Ram

22 Mar t/m 20 Apr

Jij verovert harten door over je gevoelens, ideeën en wensen te praten. Niet iedereen durft daar zo open mee om te gaan. Als jij je dromen gaat delen, kunnen jouw dromen wel eens uit gaan komen.

 • Ram

  Ram

  22 Mar t/m 20 Apr

  Jij verovert harten door over je gevoelens, ideeën en wensen te praten. Niet iedereen durft daar zo open mee om te gaan. Als jij je dromen gaat delen, kunnen jouw dromen wel eens uit gaan komen.

 • Stier

  Stier

  21 Apr t/m 21 May

  Jij hebt het erg druk en laat je door iedereen van alles opdragen. Bepaal zelf wat jij nog wel en niet aankunt. Stel prioriteiten en laat je niet gek maken.

 • Tweeling

  Tweeling

  22 May t/m 21 Jun

  Jij bent in een goede stemming. Levenslustig en luidruchtig breng je de avond door met goede vrienden. Je hebt het prima naar je zin, dus geniet er maar van. Wie weet wat je tegen het lijf loopt...

 • Kreeft

  Kreeft

  22 Jun t/m 22 Jul

  Vandaag kun jij wat overdreven reageren op opmerkingen van anderen. Reageer je stress niet af op anderen. Neem als het te gek wordt vrij om weer een beetje tot rust te komen. Dat is voor iedereen fijner.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 Jul t/m 23 Aug

  Er komen veranderingen aan, maar laat je daardoor niet uit het veld slaan. Bedenk dat elke bedreiging ook nieuwe kansen brengt. Het is even moeilijk, maar het kan heel goed uitpakken, aan jou de keuze.

 • Maagd

  Maagd

  24 Aug t/m 23 Sep

  Jij toont je zoals meestal, zeer meelevend en betrokken bij de problemen van andere mensen. Je hebt zelf echter ook een leven en eigen problemen, verlies dat niet uit het oog.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  24 Sep t/m 23 Oct

  Jij beschikt de komende dagen over een bepaalde fijngevoeligheid. Dit stelt je in staat om jezelf en de dingen die jij wilt bijzonder aantrekkelijk te presenteren.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  24 Oct t/m 22 Nov

  Jij hebt nieuwe plannen. Bereid je maar voor op geduchte tegenstand. Want hierover is het laatste woord nog niet gesproken. Gelukkig maar dat jij je eigenlijk altijd goed voorbereidt.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 Nov t/m 21 Dec

  Je hebt een bewonderenswaardig uithoudingsvermogen, wat overigens ook als koppigheid beschouwd kan worden. Hoofdzaak is dat jij jouw doel bereikt.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 Dec t/m 20 Jan

  Jij borrelt van de energie, dat is niets nieuws. Wel nieuw zijn je plannen om je beroepsleven opnieuw vorm te geven. Je zult deze plannen met zorg uitwerken en voorbereiden. Succes is dan ook verzekerd.

 • Waterman

  Waterman

  21 Jan t/m 19 Feb

  Vandaag moet jij eens de tijd nemen om je gedachten te ordenen om weer precies te weten wat jij wilt. Vooral in je liefdesleven is dat noodzakelijk, al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo omdat alles zo ontzettend lekker loopt.

 • Vissen

  Vissen

  20 Feb t/m 21 Mar

  Vandaag roept een plotselinge gebeurtenis leuke herinneringen op. Deze herinneringen in gedachten nog eens beleven zal jou goed doen. Hoe kon je dat nou vergeten.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!