Placeholder

100% PLANTAARDIGE FILET DIE LIJKT OP ZALM

SoFish Fillets Salmon Style van SoFine is de eerste plantaardige filet in Nederland die lijkt op zalm, en het is nu te koop!

SoFish Fillets Salmon Style

Wij hebben de visvervanger al mogen proeven. Het heeft de smaak en bite van zalm, maar het wordt gemaakt van sojabonen. Het is 100% plantaardig en een bron van eiwitten, vitamine, B12 en ijzer.  Supergezond dus, en net zo vriendelijk in gebruik als de ‘gewone’ zalmfilet, maar dan zonder graatjes en dierenleed. Bak de SoFish Fillets Salmon Style in de pan of oven en geniet van een lekkere plantaardige (vis)maaltijd!

Waar kan ik vegan zalm kopen?

SoFish Fillets Salmon Style van SoFine is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo voor €2,89. Ga jij het proberen? Laat ons weten wat je er van vindt via een DM op onze Instagram.

Lees ook: Vegan rookworst en tompouce van HEMA

Vriendelijk voor ons en de planeet

Waarom brengt SoFine een vervanger voor zalm op de markt? Omdat ze het hoog tijd vonden voor een duurzaam alternatief dat net zo lekker is. Het bedrijf wil niet alleen lekkere en gezonde plantaardige producten produceren, maar ook bij dragen aan een duurzamere wereld. Daarom koopt SoFine bijvoorbeeld uitsluitend biologische, non-gmo sojabonen in en zijn ze continu bezig met het zoeken naar mogelijkheden om hun ‘footprint’ te verlagen. 

Visburger

Vorig jaar lanceerde het Nederlandse SoFine al de allereerste plantaardige visburger, de SoFish Burger.

Lees ook: Het Europees Parlement wil een verbod op misleidende benamingen als ‘vegaburger’

Beeld: SoFine