×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 19 maart 2018
 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Ga niet gelijk door het lint als iemand anders dezelfde persoon leuk vindt als jij. Dat getuigt toch alleen maar van jouw goede smaak. Je hoeft je geen zorgen te maken, de ware persoon voor jou, zal toch alleen maar voor jou keizen.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jij zult de komende tijd volwassen worden in je relatie. Je gaat zelfstandiger in het leven staan en wordt minder afhankelijk van je partner. Dat is even wennen voor beide partijen, maar het zal je zeker gelukkiger maken.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Ga niet gelijk door het lint als iemand anders dezelfde persoon leuk vindt als jij. Dat getuigt toch alleen maar van jouw goede smaak. Je hoeft je geen zorgen te maken, de ware persoon voor jou, zal toch alleen maar voor jou keizen.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Maak er vandaag maar eens een gezellige dag van. Je contacten met familie en/of vrienden verlopen bijzonder harmonisch. Laat de organisatie niet aan anderen over, neem zelf het initiatief.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Geen woorden maar daden. Vertel niet alleen aan je geliefde hoeveel je van hem of haar houdt, maar toon dat ook. Het zijn vaak de kleine dingetjes die meer zeggen dan duizend woorden.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Geduld is niet altijd de sterkste kant van jouw persoonlijkheid. Toch zul je met je plannen nog even moeten wachten. De tijd is er nog niet rijp voor, maar dat komt. Bereid je maar vast goed voor.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je bent nogal terughoudend geweest tegen die ene persoon. Vandaag komt het moment dat je inziet dat je deze houding kunt laten varen. Je ziet een totaal andere kant van de persoon in kwestie.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jij bent absoluut aan het winnen de komende dagen. Je voelt je op en top en de gevolgen daarvan zijn op alle fronten merkbaar. Een carrièresprong of een sprong vooruit in de relatie, alles kan.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je pakt het vandaag slim aan. Je stelt je doelen niet te hoog en maakt kleine stapjes vooruit. Je zelfvertrouwen groeit met elk klein stapje en met elk doel dat jij bereikt.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Affectie en tolerantie zouden vandaag hoog in het vaandel moeten staan. Vergeet niet hoe belangrijk vriendelijkheid is als je bent omgeven door harde koppen.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  In jouw persoonlijke ontwikkeling kom je vandaag een grote stap verder. Je laat je van je beste kant zien. Dat werkt zeker in je voordeel.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Er gebeuren soms onverwachte dingen in het leven. Vandaag zal voor jou de schok zo groot zijn dat je wereldbeeld totaal op de kop gaat. Maar dat is alleen maar positief.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Er is een vriend die zich niet zo gedraagt als jij het graag ziet. Wind je daar maar niet te veel over op, waarschijnlijk is dit van korte duur. Bovendien is het een vriend van je en vrienden hebben toch wel wat krediet?