×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 13 december 2018
 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Het zou niet onverstandig zijn als jij eens stil zou staan bij je gezondheid. Die kan wel wat aandacht gebruiken. Je moet uiteindelijk ook tot actie overgaan natuurlijk.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jij bent bang een bepaalde beslissing te nemen. Niet bang zijn. Gewoon doen. Bedenk niet wat er allemaal mis kan gaan, maar bedenk wat er allemaal goed kan gaan. Dat is toch te mooi om te laten lopen.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Ga vandaag nu eindelijk eens doen wat je al zo lang wilde doen. Het rustige moment waarop je al zo lang wacht zal toch nooit komen. Echt niet! Wacht niet langer, ga vandaag over tot actie.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Jij hebt vandaag een belangrijk overleg. Als je van tevoren bepaalt welk doel je wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken, dan kun je er op rekenen dat dat probleemloos gaat lukken.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij wilt dat iemand een beslissing neemt waar jou veel aan gelegen is. Als je die persoon dwingt, kan het echter ook de verkeerde beslissing worden. Wees liever nog een beetje geduldig.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Je hebt een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat je wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Ben jij opzoek naar de grote liefde in je leven? Dan moet je de komende tijd je ogen en oren goed de kost geven. Er zijn goede mogelijkheden op dit gebied. Sla geen uitnodiging af.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jouw hersens werken vandaag op volle toeren. Je tong is daarbij zo scherp als een mes. Een optimale dag om mensen over te halen jou te helpen. Maak geen ruzie, daar krijg je spijt van.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je kunt beter spijt krijgen van iets dat je verkeerd hebt gedaan (maar wel hebt gedaan) dan van iets dat je niet hebt gedaan (maar had moeten doen). Dus: Aan de slag!

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Jij kunt tijdens het vertellen van je verhaal snel in de overtreffende trap komen. Overdrijf het niet, jij en je verhaal zijn zo al interessant genoeg.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Vandaag gaat het allemaal niet lukken. Zo'n dagje kan er wel eens tussen zitten, niks aan te doen. Het beste is om niet te veel te doen en eens een beetje tot rust te komen. Morgen is er weer een dag.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Het zou niet onverstandig zijn als jij eens stil zou staan bij je gezondheid. Die kan wel wat aandacht gebruiken. Je moet uiteindelijk ook tot actie overgaan natuurlijk.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  In de liefde gaat niet altijd alles over rozen. Neem zelf de eerste stap als je iets wilt bereiken. Moeilijk? Wat kan er nou eigenlijk gebeuren? Hij of zij kan hooguit "nee" zeggen, maar niet geschoten is altijd mis.