×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 27 juli 2017
 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  De drukte van de laatste tijd dreigt jou boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Het lijkt soms wel of jij niets liever doet dan alles en iedereen in jouw omgeving te provoceren. Denk je wel over de gevolgen van jouw uitspraken na?

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Jij hebt prima werk afgeleverd en daar mag je best trots op zijn. Het succes zet je aan tot nog meer acties en jij verzet meer werk dan je voor mogelijk had gehouden.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je bent in een creatieve fase van je leven aangekomen. Dat kan zich op allerlei manieren uiten, niet alleen op een kunstzinnige manier. Misschien bedenk jij wel hele creatieve oplossingen voor problemen op het werk.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij kunt niet zo goed samenwerken als anders. Tijd voor een zelfonderzoek naar de oorzaak hiervan. Jouw veranderende houding zal uiteindelijk een absoluut positief resultaat opleveren.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij bent de uitputting nabij, maar de vermoeidheid is gelukkig van puur fysieke aard. Een nachtje goed slapen en jij voelt je weer een ander mens. Wel doen, anders ontstaan er echte problemen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Jouw communicatie kan tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt (of juist niet wilt), kom er dan eerlijk vooruit. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een beter begrip.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  De drukte van de laatste tijd dreigt jou boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Vandaag handel jij vanuit je gevoel. Je voelt haarscherp aan wat aan de hand is en kunt daar op een zeer diplomatieke manier op reageren.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Ook al kun jij niet zoveel geld sparen, vergeet niet dat alle kleine beetjes helpen. Je spaart dan wel wat langer, maar uiteindelijk kom je er toch en dat is waar het omgaat, toch?

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen laat je iedereen verstelt staan. Je kunt er zeker van zijn dat dit je geen windeieren zal leggen.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Vandaag moet jij beslist eens een andere aanpak uitproberen. Je oude vertrouwde aanpak werkt sowieso niet zo goed, dus het kan eigenlijk alleen maar beter worden.