×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 20 september 2017
 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Er gebeuren vandaag onverwachte dingen om je heen. Wees dus op je hoede. Als je accuraat kunt reageren op de veranderende situatie, dan kun je daar zeker je voordeel meedoen.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je moet iets doen wat niet zo gemakkelijk is als jij in eerste instantie dacht. Geeft niets gewoon doorgaan, je komt er heus wel uit ook al duurt het dan wat langer.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Misschien moet je nu eindelijk maar eens de moed verzamelen en die ene persoon vertellen wat jij voelt. Misschien wordt het "ja", misschien wordt het "nee", duidelijk wordt het in ieder geval.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Pas op dat je vandaag geen dingen doet die je niet hoort te doen. Je werkt in een team en zult de andere teamleden moeten vertrouwen. Zij doen hun deel, jij doet jouw deel.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Als jij jouw charmes vandaag goed inzet, zal men je niets kunnen weigeren. Een uitstekende dag dus om dingen die je al heel lang wilt voor elkaar te krijgen.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Nieuwe en spannende dingen trekken je aan. Ga voorzichtig om met deze dingen, je kunt jouw partner gemakkelijk op de tenen gaan staan. Openheid is het sleutelwoord in dit geval.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Houd je vandaag eens bezig met je financiën. Je bent erg vindingrijk op dat gebied. Je vindt misschien een nieuwe bron van inkomsten of een goedkopere lening of...

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Een enorm gevoel van jaloezie komt vandaag opzetten. Je partner gaat, naar jouw smaak, veel te veel en veel te intiem om met die ander. Geef geen steken onder water, maar wees eerlijk en duidelijk.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Er gebeuren vandaag onverwachte dingen om je heen. Wees dus op je hoede. Als je accuraat kunt reageren op de veranderende situatie, dan kun je daar zeker je voordeel meedoen.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Je bent veel te krampachtig op zoek naar de ware liefde in je leven. Die heb jij toch allang gevonden, doe je ogen open en ontspan. Dan zul je een aantal dingen heel anders gaan bekijken.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Ach, wat kun jij er toch van genieten excentriek over te komen. Het is wel weer helemaal raak, maar de mensen om je heen zullen er vandaag niet negatief op reageren.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Alles dat maar een beetje anders is dan anders trekt jouw aandacht. Je doet het liefste alleen maar 'andere' dingen. Toch hebben ook de 'gewone' dingen hun aandacht nodig. Vergeet dat niet.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij wilt graag opvallen? Doe dat dan niet doormiddel van uiterlijkheden. Uiterlijkheden zijn snel vergeten, wat blijft zijn de emoties die je bij andere opwekt. Concentreer je daar liever op.