×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 23 november 2017
 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Jij barst van de energie. Dat is duidelijk te merken aan de bergen werk die je moeiteloos verzet. En het mooie is dat je volop wordt gewaardeerd en beloond.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je bent welbespraakt vandaag. Daardoor kost het jou weinig moeite om die ene persoon van je goede bedoelingen te overtuigen. Het wordt een heel gezellig avondje.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Met jouw energie zul je vandaag het één en ander op de rit kunnen zetten. Ook projecten die tot nu toe kansloos leken, zullen vandaag een nieuwe succesvolle start kunnen krijgen, dankzij jouw krachtdadige optreden.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je bent zeer initiatiefrijk vandaag en dat wordt alom gewaardeerd. Je hebt bovendien een positieve houding en dat is een gouden combinatie. Vooral in je privé-leven zul je hiervan profiteren.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Als het vandaag niet zo lekker loopt allemaal, probeer dan niet jezelf nog meer onder druk te zetten. Dat maakt de hele situatie alleen maar nog moeilijker. Probeer juist te ontspannen.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Als jij een probleem hebt, ga dan niet bij anderen te raden. Jij hebt zelf de oplossing allang in je hoofd. Vertrouw op jezelf en ga de uitdaging aan.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Jouw houding tegenover anderen is heel gevoelig. Dat betekent dat je aan de ene kant veel goede reacties zult krijgen en geven, maar ook dat je zeer kwetsbaar bent vandaag.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Een opleving in je liefdesleven kun je zelf in de hand werken. Als je denkt dat het allemaal van een kant komt, loop dan eens iets minder hard. Je partner zal dan zeker van zich laten horen.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Maak eerst de dingen af waar je al mee bent begonnen voordat je aan iets nieuws begint. Jouw energie versnipperen over allerlei zaken heeft minder effect dan het ordelijk afwerken van zaken.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Het bereiken van jouw doel is vooral afhankelijk van het doel dat jij jezelf gesteld hebt. Stel geen onbereikbare doelen. Dat leidt tot een frustratie die je jezelf aandoet.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Vandaag ontmoet jij vrienden. Maak van de gelegenheid gebruik je zorgen van je af te praten. Een beter tijdstip zal in de komende periode niet meer komen.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Jij barst van de energie. Dat is duidelijk te merken aan de bergen werk die je moeiteloos verzet. En het mooie is dat je volop wordt gewaardeerd en beloond.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Je hebt een positieve uitstraling vandaag. Dat helpt jou om je opdracht voor vandaag met links te doen. Men vecht bijna om bij je in de buurt te zijn en het jou naar de zin te maken.