×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 25 april 2017
 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Vandaag ben jij zelfbewust en weet je precies wat je wilt. Gebruik deze dag om veel te lang uitgestelde beslissingen te nemen. Beslissingen die je vandaag neemt zijn met zekerheid blijvend van aard.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Het kan geen kwaad het advies van meer ervaren mensen te vragen. Het is niet nodig het wiel uit te vinden, als iemand anders dat al heeft gedaan.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je beschikt over enorm veel kracht en energie. Daar kun je gemakkelijker schade mee aanrichten dan jij je misschien wel realiseert. Je zult moeten leren, hiermee met gevoel en verstand om te gaan.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Bij een al veel te lang durende onenigheid wordt vanaf de andere kant geprobeerd een compromis te sluiten. Aan jou de taak dit tot een goed einde te brengen. Wees dus niet stijfkoppig, maar ga de discussie aan.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Vandaag ben jij zelfbewust en weet je precies wat je wilt. Gebruik deze dag om veel te lang uitgestelde beslissingen te nemen. Beslissingen die je vandaag neemt zijn met zekerheid blijvend van aard.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij hebt vandaag een belangrijk overleg. Als je van tevoren bepaalt welk doel je wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken, dan kun je er op rekenen dat dat probleemloos gaat lukken.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Het is vandaag een dag vol opwinding en emoties. Zorg dus dat je voldoende tijd en rust vindt tussendoor om dit te verwerken. Zonder je geregeld even af om jouw gevoelens weer te ordenen.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Je bent een beetje humeurig, maar dat moet je niet op anderen afreageren. De onschuldige en de mensen waar je het meest omgeeft lijden daar het meeste onder. En dat wil je toch niet?

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je partner is ook maar een mens. Verwacht geen wonderen, verwacht niet dat hij/zij geen fouten maakt. Aanvaard dat iedereen op zijn of haar manier zijn of haar best doet. Geef de moed niet zo gauw op.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Macht is iets waar jij niet te veel waarde aan moet hechten. Macht is zo relatief. Laat je niet verleiden tot het spelen van machtsspelletjes, want jij zult zelf uiteindelijk het slachtoffer worden.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Rust roest. Kom maar eens uit die luie stoel en ga eens wat doen. Jij kunt wel wat leven in de brouwerij gebruiken en niet alleen op fysiek niveau.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Vandaag kun jij beter alert blijven en niet onderuit zakken. Er komen mooie kansen aan en het zou jammer zijn als je die zou missen.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij kunt niet altijd even goed tegen veranderingen. Zorg ervoor dat jij je niet tegen komende veranderingen verzet. Dan zul je de voordelen van die verandering veel eerder opmerken.