×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 20 oktober 2018
 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Je kunt vandaag rustig eens wat risico nemen. Het is een zeer gunstige tijd om wat veranderingen door te voeren. Sta open en sluit je niet zo af.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Op het gebied van je werkzaamheden gaat veel veranderen, ten gunste van jou. Je kunt je teleurstellingen achter je laten en je hebt het gevoel dat je er eindelijk weer eens met frisse energie tegenaan kunt gaan.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Een vriend heeft dringend jouw schouder nodig om uit te huilen. Sta hem of haar met raad en daad ter zijde. Want wat je vriend nu doormaakt, daar kun jij toch over meepraten. Een betere schouder is er dus niet te vinden.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Vandaag kun jij maar beter rustig aan doen, het werk wil toch niet lukken. Handel al het noodzakelijke werk af en ga dan iets doen waarmee je tot rust kunt komen. Morgen sta jij weer heel anders in het leven.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Er kan een relatiecrisis ontstaan doordat je nogal wat kritiek hebt op je partner. Waar of niet waar, het gaat er om hoe je de boodschap inpakt. Je zult je verbazen wat je met tact kunt bereiken.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Vandaag speelt het lekkere eten je weer eens parten. Als je moeite hebt met de lijn, dan kun je vandaag rekenen op een pondje extra. Maar ook andere klachten kunnen opkomen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Als je het gevoel hebt van de juiste weg af te zijn, dan krijg je vandaag volop mogelijkheden om de draad weer op te pakken. Je bekijkt je partner met heel andere ogen en dat stemt je optimistisch.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Schrijf het woord "Geduld" op een briefje en lees dat vandaag elk uur. Misschien dat je zo kunt voorkomen dat je overhaaste beslissingen neemt. Je weet toch dat geduld hebben niet jouw sterkste kant is.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Luister vandaag extra goed naar de informatie die jou wordt aangeboden. Daar zit beslist informatie bij die je goed kunt gebruiken om er op termijn je voordeel mee te doen.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Je kunt vandaag rustig eens wat risico nemen. Het is een zeer gunstige tijd om wat veranderingen door te voeren. Sta open en sluit je niet zo af.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Vandaag krijg jij alles gedaan. Je bent optimistisch en dat laat je zien ook. Ga vooral zo door.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Vandaag ben je erg vervelend voor je partner. Elk woord wordt door jou op de weegschaal gelegd en als het kan verkeerd uitgelegd. Dat schept geen plezierig sfeertje thuis. Denk aan de consequenties van je gedrag.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Toon vandaag dat jij je niet zonder slag of stoot gewonnen geeft. Toon je interesse in het geheel. Dat zal de andere partij met zekerheid wel op andere gedachten brengen.