×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 21 juli 2018
 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je hebt een meningsverschil over kwaliteit. Heb je echt gelijk of ben je gewoon eigenwijs? Natuurlijk wil je het beste, maar dat wil die ander ook. Wat betekent eigenlijk het beste?

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jij hebt het razend druk en je vrije tijd lijkt wel tot nul gereduceerd te zijn. Het ergste heb je gehad maar je bent er nog niet. Nog even volhouden en je kunt weer meer tijd besteden aan vrienden en hobby's.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Pas op dat je vandaag geen dingen doet die je niet hoort te doen. Je werkt in een team en zult de andere teamleden moeten vertrouwen. Zij doen hun deel, jij doet jouw deel.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Een crisis in je relatie dwingt je stappen te ondernemen waar je tot nu toe voor terugschrok. Blijf hierbij jezelf. Het is heel goed je grenzen te verleggen, maar doe alleen die dingen die jezelf wilt.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Je hebt niet altijd even veel zin om met je partner in discussie te gaan. Het is niet eens het feit zelf, maar veel meer de manier waarop je dat je partner duidelijk maakt, die tot die heftige ruzies leidt.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jouw zelfvertrouwen heeft vandaag erg te leiden. Jij vindt misschien dat je alles in je leven verkeerd aanpakt. Niks is minder waar, iedereen maakt fouten, daar leer en groei je van.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je hebt een meningsverschil over kwaliteit. Heb je echt gelijk of ben je gewoon eigenwijs? Natuurlijk wil je het beste, maar dat wil die ander ook. Wat betekent eigenlijk het beste?

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jij krijgt vandaag de dringende behoefte om het een en ander eens flink om te gooien. Dat kan je instelling zijn, maar dat kan net zo goed je werkkring, je leven of een vriendschap zijn.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je liefdesleven bloeit vandaag. Je ontmoet nieuwe interessante mensen en de kans op een onverwachte romance is groot. Heb jij al een relatie dan kun jij je partner met andere ogen gaan bekijken.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Jij bent druk druk druk. Het helpt om de dingen in je leven te plannen. Maar je zult altijd actief en druk blijven. Neem dus geregeld een vakantie om "verplicht" te ontspannen.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Je kunt bijna niet meer wachten. Je bent ongeduldig en dat is niet goed. De tijd is er nog niet rijp voor. Als je wilt dat het zo loopt als jij in je hoofd hebt, dan zul je geduld moeten hebben.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Neem vandaag eens de raad aan van een goede vriend. Het is niet jouw gewoonte maar daarom nog niet onverstandig. Het zal je verrassen hoe goed ook anderen kunnen denken.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Bel die goede vriend van je gauw op. Je hebt daar iets goed te maken en uitstel kan meer kapot maken dan jij je nu realiseert. Zonde van die goede vriendschap.