×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 16 december 2017
 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Je bent een succesvol mens. Maar in plaats van blij te zijn voor jou, zullen er altijd mensen zijn die jaloers worden. Vandaag wordt dit weer eens heel duidelijk.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je gevoelsleven zit in een dalletje. Daardoor ben je kribbig en kortaf. Pas op dat je geen dingen zegt die je eigenlijk helemaal niet meent. Je zult daarmee de mensen die echt om je geven diep kunnen kwetsen.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je hebt de behoefte je horizon te verbreden. Doe dit! Blijf niet in je luie stoel zitten. Ga op wereldreis of ga een studie doen als dat beter is in te passen in jouw leven. Hoofdzaak is toe te geven aan je verlangens.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Krijg jij altijd de moeilijke gevallen in je schoenen geschoven? Dat is een heel groot compliment. Je bent zeer competent en dat laat men op deze manier blijken. Niet altijd even leuk misschien, maar het is wel een uitdaging.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jouw privé-leven verloopt de komende tijd optimaal. Je beleeft een fijne tijd met vrienden en ook in de liefde doet je nieuwe ontdekkingen. Een hartstochtelijke relatie behoort zeker tot de mogelijkheden.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij bent erg beschermend ingesteld. Je bent bang voor een moeilijke periode voor jou en je partner en jij wilt je partner beschermen. Je positieve instelling en intuïtie zullen je helpen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je krijgt een fantastisch aanbod, maar je twijfelt aan jezelf. Een troost: dat doet bijna iedereen. Neem het aanbod aan en geloof in jezelf. Jij zult jezelf niet teleurstellen, je kunt het aan.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jij hebt een heel duidelijk en helder doel voor ogen. Je bent echt resultaatgericht bezig en gaat dan ook recht op je doel af. Je positieve houding zal je daar zeker behulpzaam bij zijn.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Schuif vandaag alle onbelangrijke dingen eens aan de kant. Concentreer je op wat echt belangrijk is. Vandaag ben jij dat. Jij hebt echt wel een beetje extra aandacht verdiend en zeker van jezelf.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Het wordt tijd weer eens actief te worden. Misschien een goed moment weer eens over een lidmaatschap bij een sportvereniging na te denken?

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Berouw komt na de zonde. Pas op dat jij vandaag niet iets doet waar je later spijt van krijgt. Ook al lijkt het op het eerste gezicht zo onschuldig.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Je bent een succesvol mens. Maar in plaats van blij te zijn voor jou, zullen er altijd mensen zijn die jaloers worden. Vandaag wordt dit weer eens heel duidelijk.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Het gaat over rozen vooral op het gebied van jouw werkzaamheden. Je krijgt hulp uit onverwachte hoek en bovendien nog een financieel meevallertje.