×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 21 augustus 2018
 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Vandaag doen zich ontelbare goede kansen voor. Jij krijgt het gevoel dat het eigenlijk niet kan zo. Wees niet bescheiden vandaag, maar benut elke kans die je krijgt volledig. Wie weet hoe lang dit nog duurt?

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Het ziet er goed uit in de beroepssfeer. Jij krijgt de aanbiedingen waar je op had gehoopt. Dat is een fleurige wending na al die negatieve berichten van de afgelopen tijd. De toekomst lacht je weer toe.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je bent zeer creatief. Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Je maakt onbewust van alles dat jij doet iets bijzonders, zonder echt met je creativiteit bezig te zijn. Je wordt daarom zeer gewaardeerd.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Een goede dag voor nieuwe beleggingen en investeringen. Daar zal met zekerheid geoogst kunnen worden. Ook privé zal een nieuwe ontmoeting mooie dingen voortbrengen.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij hebt een steekje laten vallen, eerlijk is eerlijk. Als jij je vriend(in) terug wilt winnen is de eerste stap het aanbieden van je excuus. Wees boven alles eerlijk, hoe moeilijk dat ook is of lijkt.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Je krijgt te maken met een nieuwe liefde. Het zal je leven danig op de kop zetten en je weet niet zo goed wat je moet doen. Je kunt aan niets anders meer denken en eigenlijk schaam je je. Waarom?

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Verspil je energie niet aan negatieve dingen zoals ruzies en nietszeggende details. Besteed je energie liever aan positieve dingen waar je echt plezier aan beleeft en die echt van belang zijn voor jou.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Vandaag doen zich ontelbare goede kansen voor. Jij krijgt het gevoel dat het eigenlijk niet kan zo. Wees niet bescheiden vandaag, maar benut elke kans die je krijgt volledig. Wie weet hoe lang dit nog duurt?

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Niet denken maar doen. Je kunt later beter spijt hebben van wat je hebt gedaan, dan spijt hebben van wat je niet hebt gedaan.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Het is tijd om weer eens nieuwe indrukken op te doen. Trek er dus op uit. Een vakantie of een lang weekend even uit de sleur van alledag, het zal jou goed doen.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Gevoelens spelen je parten vandaag. Gelukkig zijn er een paar vrienden in de buurt die moeite doen jou op te beuren. Wordt het toch nog gezellig vandaag.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Vandaag komen zulke grote problemen boven water dat jij je moet afvragen of het nog zin heeft om door te gaan. Waarschijnlijk kun je beter opnieuw beginnen en daarbij een andere weg kiezen.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Vind je zelf ook niet dat je je partner een beetje te veel bezit? Je weet toch dat je moet loslaten wat je wilt vasthouden... Als het goed is komt je duifje vanzelf teruggevlogen.