Placeholder

Jolijn blog 1: klaar om Het Beste Dieet Ter Wereld te testen

Jolijn (35) test voor Santé Het Beste Dieet Ter Wereld. Is haar redding op het gebied van afvallen nabij? Maak kennis met Jolijn en volg haar ervaringen met Het Beste Dieet Ter Wereld.

Jolijn: ‘Testers gezocht voor het Beste Dieet Ter Wereld,’ las ik op Sante.nl. De redding was nabij! Dat er iets moest gebeuren en wel heel binnenkort wist ik zelf ook wel.

Koolhydraatarm, voedselzandloper, grip op koolhydraten, 17 dagen, Weight Watchers… Ik heb het geprobeerd. Met succes, want ik kan heel goed ergens vol overgave aan beginnen. Een week, anderhalf, twee weken, dan wordt het lastiger. Bij een feestje of borrel ga ik toch overstag. Dan ben ik overtuigd dat ik moet leven in mijn leven, dat het wel leuk moet blijven. Tja, daar horen dan wijntjes en hapjes bij.

Als ik zondig, doe ik het goed. De lijndag is toch al mislukt en daarom maakt het allemaal niets meer uit. Het gaat van kwaad tot erger. Al een tijdje prop ik ’s avonds, als de kinderen in bed liggen want snoepen is natuurlijk geen goed voorbeeld, alles in mijn mond wat ik tegen kom. Dat kan zo niet langer. Los van het feit dat ik mij lekker wil voelen en dat voel ik me door mijn eetgedrag niet, wil ik er ook beter uitzien dan nu. Met sporten ben ik goed bezig, al jaren, maar het kan toch niet op tegen mijn gesnoep.

Mijn laatste lijnpoging was ‘de voedselzandloper’. Het ging echt supergoed alleen mocht ik ook extra pure chocola en noten eten en dat neem ik dan ook van harte. Met als gevolg dat ik me echt wel fit voelde, maar ook aankwam. Terug naar Weight Watchers. Want ik geloof daar ook echt in hoor. Gewoon eten zoals je altijd eet alleen in de juiste hoeveelheden. Nu er een app voor op je telefoon is, is dat ook waar je ook bent, reuze makkelijk bij te houden. Maar goed, dan komen er wat feestjes, wat vrijdagmiddagborrels en uit eten. Dan gaat het mis. Ik kan elke ochtend bedenken; vandaag begin ik weer. Dan gaat het vrij lang goed. Tot aan het avondeten ongeveer. Dan heb ik inmiddels best wel trek en snaai ik wat en ja dan gaat het mis en dan is het misgegaan en kan ik dus op de bank best een pakje Tuc eten.

Toen kwam de oproep op Sante.nl: testers gezocht! Ik schreef mij in en hoopte echt dat ik zou worden uitgekozen. Alleen de titel al; Het Beste Dieet Ter Wereld. Wie wil dat nou niet proberen? Het dieet is zelfs geschikt voor het hele gezin. Kan niet beter, want het blijft een gedoe om voor iedereen een verschillend gerecht te maken. Wat ik ook interessant vind, is dat het onderzocht is wat het op de lange termijn doet. Want een tijdje iets volgen en afvallen, dat kan ik wel. Iets tot een gewoonte maken daarentegen… Een commitment aangaan lijkt  mij goed in mijn situatie. Dan moet ik het in ieder geval volhouden, omdat ik daar ja tegen heb gezegd. Ik ga ervoor!

Op dinsdag wist ik dat ik op woensdag het boek waarschijnlijk zou krijgen. In de Appie heb ik mijn mandje goed volgeladen want dit zou dan waarschijnlijk ‘mijn laatste lekkere snaai-avondje worden’. Met een Toblerone in mijn hand nestel ik me op de bank om te gaan ontdekken waar ik morgen aan ga beginnen. Of na het weekend want dan ga ik een weekendje weg ;-)

Santé wenst Jolijn heel veel succes met Het Beste Dieet Ter Wereld. Ben je benieuwd hoe het Jolijn afgaat? Hou dan Sante.nl in de gaten, want hier doet ze verslag van haar ervaringen met het dieet.

Is je interesse gewekt? Kijk dan ook op de website van  Het Beste Dieet Ter Wereld.

Ontvang 12x Santé + het boek Het Beste Dieet Ter Wereld voor maar €35 >>