Trucjes Die Je Helpen Afvallen

3 trucjes die je helpen met afvallen

Er zijn zoveel tips over hoe je af moeten vallen en er is onderzoek gedaan naar de gekste onderwerpen. Wij hebben een aantal grappige tips verzameld die je zouden helpen met afvallen.

Met deze handige trucjes lukt het je vast om een paar kilo kwijt te raken of minder te eten.

1. Hang een spiegel in de eetkamer als wilt afvallen

Als je jezelf een ongezonde hap ziet wegwerken in de spiegel zou je minder trek krijgen en minder eten. Maar het omgekeerde schijnt ook waar te zijn: als je jezelf in de spiegel groenten, of iets anders gezonds ziet eten, zou je er meer van eten. Goede truc voor wie wil afvallen.

Lees ook: drie avocado weetjes die jij nog niet kent

hang een spiegel op truc om te helpen afvallen

2. Ruim de keuken op als je wil afvallen

Zorg dat je keuken opgeruimd is, en vooral dat de snacks uit het zicht staan. Een opgeruimde keuken zorgt ervoor dat je minder snackt en dat helpt bij afvallen. Bovendien zorgt flink de keuken opruimen en schoonmaken er ook weer voor dat je jezelf lekker in het zweet werkt. En daarmee verbrand je weer calorieën. En dan hebben we het nog niet eens over het voordeel van een opgeruimde frisse keuken. Sommige mensen noemen dat een win-win-situatie.

Keuken Schoonmaken opruimen afvallen
Keuken Schoonmaken

3. Betaal je snacks met contant geld


Zwicht jij op het station of bij het tankstation vaak voor iets lekkers? Betaal cash, daardoor zou je eerder geneigd zijn iets niet te kopen. Ook dat helpt als je wil afvallen. Al is het de vraag of je nog bij alle benzinestations met cash kunt betalen natuurlijk. Een alternatief is om voor je ene treinstation of benzinestation inloopt even stil te staan bij de verleidingen die voor je zijn uitgestald. Wees je er bewust van dat ze die lekkere repen en zakjes drop niet voor niks naast de kassa leggen. Zeg tegen jezelf dat je nooit, maar dan ook echt nooit mag snacken in het openbaar vervoer of de auto. Als je dat tot gewoonte maakt, heb je ook geen moeite om al die snacks te weerstaan. En maak je een lange reis? Ga dan goed voorbereid op stap en neem een paar boterhammen en wat fruit mee voor onderweg. Gezond en regelmatig eten is de beste manier om een gezond gewicht te krijgen of als je wilt afvallen.

Wil je slimmer boodschappen doen in de supermarkt? Dat doe je met deze 20 tips.

Tip van de redactie

Intermittent fasting is voor velen de oplossing voor gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. Maar hoe pak je het aan in de praktijk? Hannah Vreugdenhil, ervaringsdeskundige en levensstijlcoach, geeft in dit boek een plan waar je direct mee aan de slag kunt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Waarom lijnzaad gezond is: de 3 grootste voordelen

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

Hannah Vreugdenhil