Placeholder

Recept voor risotto met spinazie en walnoten

Succes gegarandeerd met dit recept voor risotto met spinazie en walnoten.

Ingrediënten
340 g Riso Gallo Gran Gallo Arboriorijst
olijfolie
1 fijngesneden ui
1 glas droge witte wijn
1 liter groente of kippenbouillon
100 g Parmezaanse kaas
150 g verse spinazie
100 g walnoten, grof gehakt

Hoe maak je het?
Verhit een scheut olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de fijngesneden ui.

Voeg de risottorijst toe en roer goed om tot de korrels glanzen.

Voeg een scheut witte wijn toe en roer tot het is verdampt. Voeg zoveel bouillon toe dat de rijst helemaal onder staat.

Laat de risotto zachtjes koken tot de bouillon is opgenomen. Roer regelmatig.

Voeg vervolgens telkens een soeplepel bouillon toe. Laat de rijst het vocht telkens weer opnemen. Na 15-20 min is de risotto gaar en romig. Schap de spinazie, noten en Parmezaanse kaas door de rijst. Goed verwarmen en het is klaar om te serveren.

Eet smakelijk!

Dit is een recept van Riso Gallo. De risotto van Riso Gallo is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Plus en Vomar.