Placeholder

Shoptip: stormparaplu’s

Het waait, het regent, maar je moet toch naar buiten. Wapen je tegen het slechte weer met een heuse stormparaplu van Senz.

Paraplu’s zijn onmisbaar om je te beschermen tegen Neerlands stortbuien, maar helaas, vaak overleven ze de bijkomstige windvlagen niet. Na jaren van frustratie besloten drie studenten van de TU Delft in 2006 een stormparaplu te ontwikkelen. Bijna zes jaar later zijn er zes verschillende lijnen met als nieuwste variant de Senz Smart Line.

Tip: kruiden tegen verkoudheid >

Aju, paraplu
Ieder jaar worden er zo’n 1,1 miljard paraplu’s geproduceerd, maar het grootste deel ervan wordt ook weer weggegooid. Met de Smart Line wordt de stap van goedkope wegwerpartikelen naar duurzame plu’s een stuk kleiner. Het grootste formaat is te koop voor € 29,95, de kleinere – met allerlei kekke printjes – kosten € 24,95.

No bullshit
De paraplu’s zijn gedurende twaalf maanden voorzien van een no-bullshit-garantie. Mocht je paraplu het onverhoopt toch begeven krijg je kosteloos een nieuw exemplaar. ‘Niets zo vervelend als een garantie die bijna geen mankementen dekt,’ aldus medeoprichter Philip Hess.

Je koopt de Senz-stormparaplu’s o.a. bij de Bijenkorf of online op www.senzumbrellas.com.

Meer shoptips >