Shutterstock 1497543716

Deze sport past perfect bij jouw sterrenbeeld

Zet de Stier het als een dolle op een lopen? En zoekt de Tweelingen vooral naar balans? Je kunt het met een knipoog nemen, maar leuk is het absoluut: deze sport past prima bij jouw sterrenbeeld.

Blader je stiekem nog iedere keer even naar je horoscoop als jouw favo tijdschrift op de deurmat valt? Of heb je misschien juist helemaal niets met info over sterrenbeelden en de eigenschappen die daar bij zouden horen? Wij zochten voor je uit welke sport ideaal voor jou zou zijn, op basis van je sterrenbeeld. Ja, ook jij Waterman!

Lees ook: ‘Een platte buik als je 30, 40, 50 bent

Ram

Jij bent enorm competitief en voert alles met passie uit. Sporten in grote teams is niet echt jouw ding, tenzij je je agressie lekker op een ander mag botvieren. In dat geval kun je eens info gaan inwinnen bij een rugbyclub of American football-vereniging. Oh, en om al dat ‘vuur’ een beetje te channelen zou je het ook prima doen met kickboksen of een vechtsport.

Stier

Uithoudingsvermogen is jouw middle name. Jij bent wél van de teamsporten en vindt het lekker om constant in beweging te zijn. Liefst op vaste grond, dus voetbal is een top optie. Stieren doen het ook lekker op gewichtheffen en bodybuilden. Zien wij daar een afgetrainde summer body voorbijkomen?!

Tweelingen

Lekker: jij gedijt zowel goed in een team als bij een solosport. Je hebt een perfecte hand-oog-coördinatie, waardoor je vaak de MVP van een groep bent. Sporten als tennis en volleybal, maar ook… roeien passen goed bij jou.

Kreeft

De Kreeft is in de kern niet zo van het echte sporten. Hè bah, zweet, enzo. Maar als ze dan tóch iets onderneemt, mag dat het liefst iets zijn waarbij een ontspanningscomponent de boventoon voert. Yoga, zeilen en surfen zijn welkom in jouw leven.

Leeuw

Hoe kan het ook anders? De Leeuw laat graag haar mooie manen zien! Op sportgebied betekent dat, dat je een sport kiest waarbij je lekker in de spotlights kunt staan en iedereen ziet hoe talentvol jij wel-niet bent. Basketbal en snowboarden zijn mooie keuzes voor jou.. en al helemaal als je dat in een Insta-waardige outfit kunt doen.

Maagd

Jij bent heel erg van de routine en van het opbouwen naar resultaat. Wandelen en hardlopen – en het liefst op vaste dagen en tijdstippen – omschrijven jou ten voeten uit. Als je zelf even kalm aan doet, maar wel de tv aanzet om naar sport te kijken kies je voor estafetteloop of handbal.

Weegschaal

Voor jou is het lastig te begrijpen waarom veel mensen zo prat gaan op sporten. Jij neemt het gewoon wat minder serieus, maar vooruit: een dansje wagen hier en daar kan geen kwaad. Als het echt moet, kijk je mee naar wedstrijden op tv van ballet of turnen.

Schorpioen

Misschien geen hele regelmatige of ‘geobsedeerde’ sporter, maar als je het doet… dan moet het iets met een thrilling randje zijn. Jij hebt de adrenaline nodig! Rotsklimmen, duiken, raften en parachutespringen passen helemaal in jouw straatje.

Boogschutter

Jij staat bekend om je haviksoog. Je ziet alles, blijft altijd scherp en kan een doel van een kilometer afstand raken. Misschien is – je voelt ‘m al aankomen – boogschieten een goede voor jou. Maar stiekem ben je ook een paardenmeisje. Paarden fascineren je en al rijdend voel je je het fijnst.

Steenbok

Jij houdt vooral van sporten waarbij je kunt laten zien dat je het langer uithoudt dan je tegenstander. Laat ze maar zweten, die lui! Een marathon voltooien staat nog op je bucketlist, maar ook op een heel ander vlak ga je de uitdaging graag aan: schaken! Word je moe van hoor.

Waterman

Jij gaat voor extreem. Het allerliefst doe je dat op een sportfiets. Mountainbiken, freestylen, BMX-en of de good old wielrenfiets… je kunt jou er ’s nachts voor wakker maken. Heuvels: welkom. Onbekende bocht: bring it on. Als je niet op de fiets zit, kies je voor paragliden of parachutespringen. Ben jij toevallig goede vrienden met een Schorpioen?

Vissen

Niet geheel verrassend voel jij je in het water.. eh, als een vis in het water! Zwemmen, snorkelen en duiken zijn echt jouw ding. En niet in de laatste plaats omdat er zo’n lekkere golf van ontspanning over je heen spoelt als je (deels) onder water vertoeft. Jij hebt trouwens ook een grote passie voor het volgen van de Olympische Spelen en dan het liefst de Zomerspelen.

bron: yourtango.com

Gerelateerde artikelen