vrije dag

Met deze tips haal jij zoveel mogelijk uit je vrije dag

Een vrije dag is iets waar je weken naar uit kunt kijken.Toch komt het vaak voor dat je aan het einde van de dag denkt: heb ik wel gedaan wat ik wilde doen? Met deze tips haal jij alles uit je vrije dag.

Sporten

Op een vrije dag is het verleidelijk om lekker lang in bed te blijven liggen. Je zal alleen merken dat de tijd veel sneller voorbijgaat en dat je door langer te blijven liggen jezelf minder productief voelt. Probeer vroeg op te staan en te sporten. Na een uurtje sporten voel je je energieker en zal je de dag omarmen.

Lees ook:creëer je eigen home spa!

Erop uit in eigen land

Nederland heeft zoveel mooie steden en er is vast nog wel een stad waar jij nog niet bent geweest. Stap in de auto of trein en ontdek alleen of samen een nieuwe stad. Plan je dagje uit van tevoren in zodat je eventueel op zoek kan naar leuke aanbiedingen of acties.

Doen wat je leuk vindt

Iedereen heeft wel een lijstje met dingen die nog moeten gebeuren. En hoe fijn is dat gevoel als je die taakjes kan afstrepen. Op een vrije dag kan je daar mooi de tijd voor nemen. Let wel op dat je niet je hele dag met dit soort taakjes volplant. Zo raak je namelijk niet uitgerust. Probeer een balans te vinden tussen een ‘moetje’ (bezoek aan de tandarts) en iets wat je leuk vindt.

Vriendinnen

Soms heb je het zo druk, dat een afspraak met een vriendin er weleens bij in schiet. Toch is het belangrijk om deze band goed te onderhouden voor de sociale contacten, maar ook omdat het je veel positieve energie geeft. Deze positieve energie zal ervoor zorgen dat je gelukkiger en gezonder wordt. Neem op je vrije dag de tijd voor je vriendinnen. Ga winkelen of lekker bijkletsen.

Bron: womanshealthmag.com

Gerelateerde artikelen