Platte Buik Zonder Sportschool

4 tips voor een platte buik zonder sportschool

Zoek je naar manieren om een plattere buik te krijgen? Ontdek vier slimme oplossingen om vanuit je eigen huis aan die droomtaille te werken. Snel, effectief en zonder gedoe: de weg naar je ideale buik was nog nooit zo simpel.

Een platte buik zonder uren in de sportschool oefeningen te doen. Wie wil dat nou niet? Hoe krijg je zo snel mogelijk een platte buik? En hoe lang duurt het om een platte(re) buik te krijgen? Santé geeft je 4 tips.

4 handige items voor een plattere buik

Lees ook: de beste yogaoefeningen voor ene platte buik

1. Buikspierwiel

Het buikspierwiel van AJ-Sports, ook wel bekend als de ab trainer, is jouw antwoord op een snelle en efficiënte training. Waar of wanneer je maar wilt, train je je hele core, van buik tot benen en van rug tot armen. Het is bovendien makkelijker dan gedoe met gewichten. Met dit wiel krijg je een volledige training, mét als resultaat: een plattere buik.

2. Elektrische buikspiertrainer

Lees ook: tips voor een platte buik

Ontdek de kracht van de revolutionaire EMS-trainer voor een strakkere buik. Wanneer je consistent gebruik maakt van de grote EMS-trainer, bereik je ongetwijfeld je droomfiguur. De twee overige trainers zijn ideaal voor het trainen van je armen en benen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er een gratis E-book bij om je persoonlijke doelen te ondersteunen.

3. Gymstick Core Twister

De Gymstick Core Twister is een draaibaar platform voor het uitvoeren van rotatie oefeningen. Je houdt je hoofd recht terwijl je je lichaam naar links en rechts draait, goed voor balans en het vermijden van rugspanning. Deze oefening activeert bovendien de diepere spieren in je core, met de sterkste impact op je buikspieren. De Twister maakt effectieve buiktrainingen simpel en haalbaar.

4. Afslankband voor Buik

Ten slotte: als de sportschool en dieet alleen niet genoeg zijn, geeft de Gymstick Afslankband jou dat extra duwtje in de rug. Deze elastische korset band helpt jou naar je droomtaille en platte buik, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Voor iedereen die moeite heeft om hun ideale figuur te bereiken, is deze afslankband het antwoord.

Lees ook: 5x dit eten helpt jou een plattere buik te krijgen

Tip van de redactie

Maak elke dag de beste keuzes met Fitbit Charge 5 + Premium, de meest geavanceerde tracker voor fitness en gezondheid die aangeeft of je klaar bent om te sporten of beter rustig aan kunt doen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

Activity Tracker Staalblauw
Bodify
Activity Tracker Staalblauw