Roze Kunstkerstboom

De trend van 2023: een roze kunstkerstboom

Het schijnt dat de Kardashians er in de vorige eeuw al een hadden staan: de roze kerstboom. Deze kerst schijnt het de nieuwste trend te zijn, een roze kunstkerstboom.

Wil jij een kunstkerstboom in huis halen, die niet van een echte te onderscheiden is? Ga dan voor een boom van polyetheen. PE plastic is goed vormbaar en duurzaam. Ze zijn wel wat duurder, maar blijven langer goed als je ze de rest van het jaar opbergt.

Deze roze kunstkerstboom is zo mooi, dat we die wel het hele jaar in de kamer willen hebben eigenlijk.

roze kerstboom
KLIK HIER

Lichtroze maakt je kamer gelijk een stuk lichter, ideaal voor in een donkere hoek van je kamer.

Lees ook: wat is beter een echte of een neppe kerstboom?

roze kerstboom
KLIK HIER

Deze kwalitatieve kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig pvc waardoor de naalden niet van echt te onderscheiden zijn, en hij een prachtige & levensechte look heeft. Haal de magie van kerst in huis dankzij deze wondermooie kunstkerstboom, net zoals in de films! Je kan de boom ook nog eens makkelijk opzetten. Zo hou je extra veel tijd over om de boom te decoreren! 

Lees ook: met deze 4 tips blijft je kerstboom langer mooi

kerstboom
KLIK HIER

Tip van de redactie

Breng warmte en gezelligheid in huis met deze unieke kaars in de vorm van een kerstboom. Perfect voor de winterse dagen en feestelijke kerstperiode, deze kaars is een sfeervolle toevoeging aan je kerstdecoratie. Voor meer informatie klik op onderstaande button.