huwelijk dikmaker

Let op: samenwonen is een dikmaker

Koppels die samenwonen hebben twee keer zoveel kans op obesitas als degenen die apart wonen, dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van North Carolina.

Koppels die meer dan twee jaar samenleven ontwikkelen namelijk dezelfde dikmakende gewoonten. Ook blijkt uit het onderzoek dat hoe langer je samenwoont, hoe meer risico je loopt op obesitas.

Samenwonen heeft gelukkig ook positieve effecten op je gezondheid. Gehuwde of smenwonende mensen roken minder en worden ouder dan mensen die niet getrouwd zijn.

Lees ook: de 5 geheimen van slanke mensen

Samenwonen Obesitas

Volgens de onderzoekers is de verandering van gewoonten de reden waarom samenwonende mensen dikker worden. ‘Ze eten vaak samen, bereiden grotere maaltijden en gaan vaker uit eten dan singles. Ze kijken ook vaker samen televisie in plaats van sporten. Om het probleem van obesitas op te lossen kan het helpen om jonge koppels te stimuleren een positief effect op elkaar te hebben en zo de extra kilo’s van het huwelijk te vermijden,’ aldus de onderzoekers.

Je bent dus gewaarschuwd:)

Lees ook: dit zijn de drie beste diëten

Tip van de redactie

Magic® – Vibrerend Ei met App 3.0 – Sex Toys voor Koppels – Koppel Vibrator met Afstandsbediening – Lush – Clitoris Stimulator Vrouwen

magic vibrerend ei
KLIK HIER

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Santé