Bridget Maasland

Met dit dieet viel Bridget Maasland 7 kilo af

Bridget Maasland is meer dan zeven kilo afgevallen. Ze is gezond gaan eten en veel gaan bewegen. Maar ze deed nog iets anders dan een speciaal dieet volgen. Je leest het hier.

Het was wel verfrissend dat de meeste sterren tijdens de lockdown zwaarder werden. Zonder schaamte lieten ze op Instagram hun extra kilo’s zien. Heel even leken ze op alle andere mensen die proberen ene gezond gewicht te krijgen of te houden. Maar nu is alles anders. De ene na de andere bekendheid laat een afgetraind en slank lichaam zien. Dit is het dieet waarmee Bridget Maasland (49) meer dan 7 kilo is afgevallen.

Bridget Maasland volgde net als gravin Eloise de Dag Eén methode. Een methode die momenteel door veel BN’ers met succes gevolgd wordt. Met tienduizend stappen per dag, vijf keer per week trainen in de sportschool en een laag calorisch dieet ‘resetten’ ze hun metabolisme. Bridget Maasland doet op de overige twee dagen aan hot yoga. Daarnaast is ze een jaar geleden gestopt met alcohol drinken en is ze in therapie gegaan. Ze begon volgens eigen zeggen aan haar gezondheidstraject met een gewicht van 71 kilo en viel meer dan zeven kilo af.

Bridget Maaskland 7 Kilo

Bridget Maasland afgevallen

Dat ze veel is afgevallen, is niemand ontgaan. Al was het maar dat ze op haar Instagram account @bridgetmaasland aan haar 374.000 volgers een foto van zichzelf in bikini toonde.

Bridgte Maasland Afgevallen Dieet

“Even een schaamteloos kiekje in bikini in mijn badkamer. Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht. Even een stapje terug moeten zetten door een verkoudheid maar nu weer volle kracht vooruit. Het is keihard werken dat geef ik toe maar wat een voldoening als je resultaat boekt. En wanneer alles op zijn plek valt. Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met alcohol drinken, gevolgd door schema therapie te gaan volgen, naar aanleiding van het programma ‘De Kist’,. Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.”

Lees ook: Linda de Mol, met dit dieet viel zij niet af

Wat is het beste dieet om af te vallen?

7 Dieettips Die Wel Werken

Hoewel veel BN’ers op dit moment promotie maken voor de Dag Een methode, laat Bridget zien dat een gezond gewicht niet alleen betekent dat je kilo’s verliest. Een van de meest gestelde vragen op Google is” ‘hoe kun je in 1 week 5 kilo afvallen?’ Het antwoord is eigenlijk: ‘op geen enkele manier’. Want elke kilo die je snel kwijtraakt zonder dat je je levensstijl verandert, zit er daarna ook snel weer aan. Bridget Maasland laat zien dat er voor ene gezond lijf met een gezond gewicht meer nodig is dan alleen maar een snel dieet. Leuk detail is dat ze de Dag Een methode samen met haa=r 15 jarige zoon Mees volgde. In december 2023 schreef ze op haar Instagram account: “Naar de sportschool, geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Mega trots ben ik op hem. De kennis die hij hiermee op heeft gedaan daar heeft hij voor de rest van zijn leven profijt van. We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om.”

Lees ook: Gezond dieet – dit zijn de drie beste diëten

Tip van de redactie

Intermittent fasting is voor velen de oplossing voor gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. Maar hoe pak je het aan in de praktijk? Hannah Vreugdenhil, ervaringsdeskundige en levensstijlcoach, geeft in dit boek een plan waar je direct mee aan de slag kunt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD Instagram @bridgetmaasland

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Santé

Hannah Vreugdenhil