Sylvia Geersen Afgevallen

Sylvia Geersen viel 13 kilo af in 3 maanden

Model Sylvia Geersen besloot afgelopen zomer fit te worden. Ze bezocht regelmatig de sportschool en vertelde op haar Instagram stories dat ze in drie maanden 13 kilo afviel. Hoe deed ze dat?

Heel Nederland genoot van de beelden van Sylvia Geersen bij Het Perfecte Plaatje en De Bachelorette. Wat een schitterende vrouw. Zelfs als ze in drie maanden tijd dertien kilo zou zijn aangekomen, zou ze er nog fantastisch uitzien waarschijnlijk. Toch is het nieuws dat ze 13 kilo afviel groot ‘nieuws’. Op de website van RTL Boulevard is het zelfs het meest gelezen artikel. Tijd dus om uit te zoeken hoe ze dat deed, afvallen in drie maanden.

Lees ook: 10 signalen dat je te veel suiker eet

Sylvia Geersen fit

Op haar website schrijft ze dat ze en speciaal op maat gemaakt voedingsschema heeft gekregen. “Ik ben er in de afgelopen jaren achter gekomen dat voeding echt zóóó belangrijk is. Diëten is een korte termijn oplossing. Een gezond voedingspatroon is de sleutel tot succes.” Wie hetzelfde voedingsschema, op maat, wil volgen, kan bij Sylvia een app downloaden en voor 5,83 euro per maand meedoen. Wie weet ben jij over drie maanden ook wel 13 kilo lichter:)

Op Instagram vonden we deze prachtige foto’s. Overigens zien we niet heel veel verschil tussen voor de zomer en nu, maar afvallen gaat soms ook om je fit voelen en niet per se om er (nog) beter uitzien.

Sylvia Geersen Afvallen
Sylvia Geersen
Sylvia Geersen
Sylvia Geersen

Lees ook: 23 afvaltrucs die je nog niet hebt geprobeerd

TEKST ARCHIEF

BEELD GETTY IMAGES/ SYLVIA GEERSEN INSTAGRAM

Tip van de redactie

Intermittent fasting is voor velen de oplossing voor gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. Maar hoe pak je het aan in de praktijk? Hannah Vreugdenhil, ervaringsdeskundige en levensstijlcoach, geeft in dit boek een plan waar je direct mee aan de slag kunt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Hannah Vreugdenhil