spierwitte tanden

3 huismiddeltjes voor spierwitte tanden

Je tanden professioneel laten bleken is niet alleen duur (en soms zelfs een beetje pijnlijk), maar ook niet al te best voor je glazuur. Met deze drie huismiddeltjes krijg je spierwitte tanden.

Met deze huismiddeltjes heb jij straks stralend witte tanden.

Houtskool


Houtskool wordt al eeuwenlang gebruikt voor spierwitte tanden en om tanden mee te poetsen. Neem wat houtskool (je hebt vast nog wel een restje in de BBQ of houtkachel liggen. En zo niet, dan vraag je het aan iemand die je kent met BBQ of open haard. Stamp het fijn met een vijzel en doe er een beetje van je eigen tandpasta bij. Meng het goed en poets er zacht je tanden mee. Heb je geen houtskool, dan kun je ook de as van verbrande rozemarijn gebruiken.

Lees ook: blaren? Drukplekken? Loperwol.

Plastic Gebit Met Ogen witte tanden

Kurkuma voor spierwitte tanden

Kurkuma is een wonderkruid dat ook heerlijk is in het eten. Maar je kunt er ook je tanden witter mee maken., Rooster wat kurkumapoeder in een pan zonder olie en doe er wat limoensap en zout bij. Meng het met een beetje van je eigen tandpasta en poetsen maar! Zo krijg je makkelijk spierwitte tanden.

Kokosnoot als huismiddeltje

Met deze tandbleekstrips van kokosnoot en houtskool kun je zelf je tanden bleken. Ze zijn 100% vegan en maken je tanden niet gevoeliger.

Klik hier

Beeld: GettyImages

TEKST MANON DAELMANS

Tip van de redactie

Last van tandplak en tandsteen of wil jij gewoon graag je gebit goed verzorgen? Ben je op zoek naar dat mondhygiënisteschone gevoel dat je elektrische tandenborstel je belooft, maar niet geeft? Dan is DEN-T® de oplossing voor jou! Dankzij deze professionele sonische tandsteenverwijderaar zorg je zelf voor een gezonde glimlach. Voor meer informatie klik op onderstaande button.