Kookboeken

Deze kookboeken mogen niet ontbreken in je keuken!

Gek op koken? Dan kun je je hart ophalen tijdens het Kookboekenfestival dat tot en met 30 november duurt. En er zijn héél veel (nieuwe) kookboeken die niet in je keuken mogen ontbreken!

Kookboekenfestival Home made basics

Zoals elk jaar wordt tijdens het Kookboekenfestival de winnaar van het Gouden Kookboek bekendgemaakt. De winnaar van dit jaar is Yvette van Boven met het boek Home Made Basics. Misschien een leuk cadeau voor de komende feestdagen?

Bestellen

Meer kookboeken

Maar er zijn veel meer leuke kookboeken die een absolute must zijn voor jou als thuiskok. We hebben er een aantal voor je geselecteerd:

Extra Vierge – Sandra Alvarez

In Extra Vierge deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. In de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als mindf*ck faux gras (vegan foie gras), zeevruchtenmuffins, bananenceviche en suikervrije burnt cheesecake. In alle recepten wordt olijfolie gebruikt, zelfs in desserts en cocktails.

Bestellen

A la minute – Mari Maris

Simpele groentegerechten ook voor degenen die weinig tijd hebben. Je vindt ze in het boek ‘A la minute’ van Mari Maris. De recepten zijn zoals je van Mari gewend bent: met verrassende smaken en zonder dier. Het overgrote deel is zelfs plantaardig óf er staat een vegan-variatie bij. Dus, à la minute, aan tafel!

Bestellen

De bijbel van de Nederlandse keuken – Janneke Vreugdenhil

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in ‘De bijbel van de Nederlandse keuken’ neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr’op en dr’an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Bestellen

Gerelateerde artikelen