Placeholder

7 tips om je benen bruiner te laten lijken

We verbergen onze witte melkflessen niet, maar deze tips om iets bruiner te lijken komen stiekem als geroepen.

1. Draag flatterende kleuren
Bij witte sneakers of pastelkleurige sandalen steken je benen bruiner af. Maar je hoeft het niet alleen bij lichte kleuren te houden, donkere kleuren kun ook prima. Zwart is te hard om bruiner te lijken, maar bruintinten doen het wel goed. Lichte kleuren kunnen je bleker laten lijken als je een lichte huid hebt.

2. Kijk in de spiegel
Niet iedereen kan dezelfde kleuren hebben. Het maakt verschil of je al een beetje bruin bent of dat je een lichte huidskleur hebt en houdt. Trek dus niet klakkeloos een witte broek aan, omdat je hebt gelezen dat je er bruiner door lijkt.

3. Lak je nagels
Kies voor een kleur die bij jouw huid past. Ben je al een beetje verkleurd, dan kan een felle kleur jouw huid nog bruiner laten lijken.

4. Leg de focus op het bruinste deel van je lichaam
Zijn je schouders al een beetje verkleurd, kies voor een mouwloze top. Zijn je benen bruiner? Kies dan bijvoorbeeld voor een jurk, zodat de nadruk op je benen ligt.

5. Verzorg je huid
Smeer je huid in bodylotion zodat je huid er verzorgd uitziet

6. Sunkissed look met bronzer
Geef je gezicht een sunkissed look door bronzer te gebruiken. Je kunt ook een beetje bronzer aanbrengen in je decolleté of op je benen.

7. Gebruik zelfbruiner
Smeer je benen de avond van tevoren in met zelfbruiner, zodat ze morgen al een kleurtje hebben. Met deze tips breng je zelfbruiner netjes aan.

unsplash-logotaylor hernandez