opgeruimder

Met deze 6 tips lijkt je huis opgeruimder dan het is

Ben jij een rommelkont en vind je het lastig om je huis opgeruimd te houden? Probeer dan eens deze tips! Op deze manier lijkt je huis altijd opgeruimd terwijl dat eigenlijk wel mee valt…

Planten

Het neerzetten van planten of verse bloemen, zorgen voor een verzorgde look en maken de ruimte een stuk gezelliger. Bovendien zijn er ook veel planten die luchtzuiverend zijn, wat zorgt voor een frisse lucht. Wist je dat makelaars vaak planten gebruiken, zodat de ruimte aantrekkelijker wordt?

Lees ook: ‘Tips voor een najaarschoonmaak in je slaapkamer’

Keuken

Organiseer je keuken met bakjes en mandjes. Verdeel alles wat je in je keuken hebt in mandjes en je keuken ziet er een stuk opgeruimder uit, terwijl je troep eigenlijk verdeeld is. Dit is natuurlijk ook toe te passen in je badkamer.

De geur

Laat je huis elke dag minimaal 10 minuten luchten voor een frisse omgeving. Om het lekker te laten ruiken kan je geurkaarsen, geurstokjes of geurverstuivers gebruiken. Maar gebruik ze niet te vaak en dit is de reden waarom.

Badmat

Een stoffen badmat ziet er vaak niet zo fris uit. Zo blijven er voetafdrukken achter en kan de mat veel stof vangen. Kies daarom voor een badmat van hout of bamboe. Buiten dat het er trendy uitziet, is het hygiënischer en ziet het er schoner uit!

Je bed opmaken

Een opgemaakt bed geeft veel meer rust in je slaapkamer. Ook zal je beter in slaapvallen als je in een opgemaakt bed gaat slapen, dan een bed waar het dekbed op een hoopje ligt. Je voelt je beter en het kost elke ochtend max twee minuten van je tijd.

Style je bank

Ook al liggen er overal tijdschriften en andere troep in je woonkamer. Een opruimde bank laat je kamer er een stuk beter eruitzien. Maak van je bank een eyecatcher en style je bank met een dekentje en kussens in de hoeken.

Bron: realsimple.com

Gerelateerde artikelen