Regen

Regen? Er zijn genoeg leuke dingen om te doen!

Er is dit weekend veel regen voorspeld, maar dat wil niet zeggen dat je niets leuks kunt doen! Wij geven je wat inspiratie.

Laat de regen je humeur niet verpeste, want er zijn zat leuke dingen die je binnen kunt doen.

Lees ook:5 redenen om hard te lopen als het regent

Maak je eigen bubbelbad

In plaats van dat je gestrest raakt van de regen, kun je er ook iets ontspannen van maken. Wat dacht je van je eigen bubbelbad maken? Meng een halve kop met hand-of lichaamszeep, voeg een theelepel suiker of honing toe en een ei zonder eigeel. En heb je een droge huid voeg dan nog een theelepel amandel- of sesamolie toen. Doe dit mengsel in bad onder het stromende water en binnen mum van tijd heb je een bad vol met schuim. Heerlijk om even in weg te zakken!

Maak een eigen receptenboek

Eindelijk heb je tijd om al je favorieten recepten uit verschillende tijdschriften te knippen en te bundelen in een map. En bel even met je ouders of oma en opa om die heerlijk familierecepten een op te schrijven en aan deze map te voegen. Echt heel waardevol!

Geef eens wat aandacht aan je haar

Heb je jezelf qua uiterlijk wat verwaarloosd de laatste maanden? (Want voor wie moet je je nou nog mooi maken als je toch heel veel thuiswerkt?) Misschien is het dan nu tijd om daar iets aan te doen. Te beginnen met je haar! Je hoeft er waarschijnlijk niet eens de deur voor uit, want je kunt heel veel doen met mayonaise! Masseer een half kopje mayonaise in je haar, laat het een kwartiertje inwerken en spoel dan grondig uit. Wat een prachtige glanzende coupe heb je dan!

Koekjes en taart

Misschien ben je die corona- en/of vakantiekilo’s wel een beetje zat, maar regen nodigt je toch echt uit om iets lekkers te bakken. Hier een paar recepten die niet te versmaden zijn:

Organiseer je eigen filmmarathon

Er is zoveel leuks te zien! Je kunt wel de hele dag films kijken. En waarom niet: het weer is er perfect voor. Dus kijk bijvoorbeeld naar ‘A Star is Born’, ‘The Note Book’ en ‘Dirty Dancing’ op Netflix. Of naar ‘Coco’, ‘The Lion King’ en de ‘Star Wars’-reeks op Disney Plus. Popcorn erbij en kijken maar!

Bron: RealSimple.com

Gerelateerde artikelen