buiten koken barbecue

6x handige keukenhulpjes tijdens het buiten koken

Heb je binnenkort een leuk tuinfeestje of barbecue gepland staan met vrienden? Met deze handige keukenhulpjes voor buiten komt dat koken voor meerdere mensen helemaal goed.

Sapkan

Een sapkan is superhandig voor feestjes met meerdere personen. Vul je de kan met een lekkere cocktail, water met een fruitsmaakje of vul je hem tot de nok met limonade? Handig, want je kunt het drinken op deze manier al voorbereiden en je volledig focussen op het buiten koken. De sapkan koop je voor 7,99 bij Xenos.

Buiten Koken Sante Tapkan Limonade
Shop nu

Siliconen rietjes

Plastic rietjes zijn vanaf deze week verboden, dus deze siliconen rietjes van HEMA zijn een mooi alternatief. Een setje van vier stuks kost €4,- en door het schoonmaakborsteltje kun je de rietjes vaker gebruiken.

Shop nu

Barbecue toolset voor het buiten koken

Als je gaat barbecueën, mag een barbecue toolset natuurlijk niet ontbreken. Deze set van Big Green Egg kost een paar centen, maar is de investering zeker waard.

Toolset Buiten Koken
Shop nu

Lees ook: 5 tips voor het organiseren van een tuinfeestje met een klein budget

Gaslantaarn

Hoewel het ’s avonds langer licht is, wordt het op een gegeven moment toch donker buiten. Deze gaslamp van Cosi Fires biedt uitkomst! Je koopt hem voor €109. Zo kun je alsnog zien wat je buiten staat te koken.

Shop nu

Tafelkleed

Als je buiten gaat koken voor je gasten, kan een mooi gedekte tafel niet ontbreken. Dit tafelkleed geeft meteen een hoop sfeer en kun je na het diner gewoon lekker in de was gooien.

Buiten Koken Tafelkleed Hema
Shop nu

Wijnglazen

Deze schattige wijnglazen staan superleuk op een mooi gedekte tafel en je kunt er niet alleen wijn uit drinken, maar ook die ene lekkere zelfgemaakte cocktail. Voor €2,75 per stuk zijn deze glazen van de HEMA voor jou.

Shop nu

Lees ook: Is een glaasje rode wijn écht zo gezond?

Beeld: Getty Images