Placeholder

Verhalen van de Wallen komen op tv

Talpa Fictie heeft de rechten gekocht van het boek ‘Achter het raam op de Wallen’.

Nachtleven
Zes jaar geleden was Patricia Perquin eind dertig. Ze had een leuke vriend, een droombaan in de creatieve sector, een fijne familie en veel vrienden. Maar haar relatie ging uit, en Patricia stortte zich in het nachtleven. Zonder het te beseffen raakte ze in een mum van tijd koopverslaafd en bouwde ze een schuld van anderhalve ton op.

Vooroordelen
Een vriendin suggereerde de prostitutie om haar schulden af te betalen. Drie weken later stond ze op de Amsterdamse Wallen. ‘Achter het raam op de Wallen’ is het ware verhaal van een slimme en zelfstandige vrouw, die vrijwillig koos voor een beroep dat met raadsels en vooroordelen is omgeven. Het begon als feuilleton in Het Parool en het AD, en dat was nog maar een fractie van het complete verhaal, dat onlangs in boekvorm verscheen.

Column in Santé
En nu dus een tv-serie. Wanneer die uitgezonden zal worden is nog niet bekend. Ondertussen wordt er druk gezocht naar een hoofdrolspeler. In Santé van juni, die half mei verschijnt, heeft Patricia Perquin een eenmalige column over het tumult rond haar column, boek en tv-serie. Voorproefje? ‘Binnenkort sta je vast en zeker ook nog op theekopjes en lig je bij de Blokker in de schappen?’, kreeg Patricia Perquin te horen van een vriendin.

Geïnteresseerd? Bestel het boek voor € 17,95 op AKO.nl (je betaalt geen verzendkosten).