Placeholder

Tip: doe eens groen

Dit weekend presenteert uitgeverij Artemis & co het ‘Groen Doen Weekend’ met een heuse Groen Doen app.

‘Groen doen’, hoe doe je dat? Schrijfster van het boek Groen Doen, Marie-Claire van den Berg, geeft antwoord op deze vraag. In veertien hoofdstukken, verrijkt met fotoreportages, video’s en tips voor websites, stelt ze zichzelf vragen als: hoe herken je green washing? Moet je voor groene stroom kiezen? Welke auto is het minst vervuilend? Bestaat duurzame vis? Hoe milieuvriendelijk gaan banken met geld om? En over geld gesproken: kun je je boodschappen biologisch doen en toch niet duurder uit zijn?

Naast het boek is van den Berg wekelijks te zien op tv met het item Groen Doen in het tv-programma Kassa, en is er dus sinds kort ook een iPad app van Groen Doen. Handig voor de bewuste medemens.

App met korting
Op zaterdag 3 en zondag 4 maart is de Groen Doen app exclusief in de App Store verkrijgbaar voor maar € 2,39 in plaats van € 9,99.

Check ook Foodhouse.nl; een website die talloze voedingsproducten met elkaar vergelijkt >

Tip: het Twitter-account van de journalist (van den Berg schrijft ook voor o.a. Volkskrant Magazine, LINDA., en Joop.nl) is in de app geïntegreerd, voor nog meer dagelijkse groene tips.