House Of Deeprelax

Ontspannen met yoga nidra: win een jaarabonnement House of Deeprelax

In het februari-nummer van Santé vertelt Eliane Bernhard, co-founder van House of Deeprelax, wat yoga nidra voor haar leven heeft betekend. Nu wil ze iedereen leren hoe makkelijk het is elke dag diep te ontspannen. Maak kans op een jaarabonnement House of Deeprelax. Santé mag er 3 weggeven ter waarde van € 33,99.

Ontspan gemakkelijk, altijd en overal op een ongekend diep niveau met House of Deeprelax, dé Nederlandstalige app voor een ontspannen routine. De app is gevuld met korte meditaties, lange yoga nidra meditaties, ademsessies en nog veel meer. 

Yogra nidra

Yoga nidra is een op slaap gebaseerde, diep herstellende meditatie, is de fijnste en snelste weg naar o.a. een diepe herstellende slaap en het loslaten van stress. Elke sessie is een uniek ingesproken meditatieve reis, begeleid door zelfontworpen muziek met binaural beats. Na elke sessie voel je je als herboren met minder angst of gepieker en met nieuwe energie en focus.

Of je nu beginner of gevorderd bent, met Deeprelax is het mogelijk om diep te ontspannen waar en wanneer je maar wilt. In de vorm van een kort ochtendritueel, een powernap tussendoor of juist tijdens een heerlijke, extra lange avondsessie. Elke sessie heeft een uniek thema, variërend van 3 tot 50 minuten, ontworpen en ingesproken door Eliane Bernhard. Er staan in totaal 50 sessies op de app en daar komen dit jaar nog veel meer bij. 

Luister mee

Nieuwsgierig geworden? Luister naar een online yoga nidra-sessie van House of Deeprelax:

Zo maak je kans

Enthousiast geworden over bovenstaande sessie en wil je meer horen? Doe mee aan de winactie en maak kans op een jaarabonnement House of Deeprelax. Santé mag 3 jaarabonnementen ter waarde van € 33,99 weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen.

Deze winactie loopt tot en met 19 maart 2021.

Win een jaarabonnement House of Deeprelax

Gerelateerde artikelen