Koningin Maxima

Met deze methode viel Máxima kilo’s af

Koningin Maxima viel een aantal jaar geleden kilo’s af met deze methode. Bovendien wist ze haar gewicht daarna ook nog zo te houden. En wat Maxima kan, kan jij natuurlijk ook.

Bij New Fysic spreken ze niet over een dieet, maar over een levensstijl. Wie zich aanmeldt, krijgt een persoonlijk voedingsplan, inclusief een heleboel voedingssupplementen. Je volgt het programma via een online tool, waarbij je ook regelmatig contact hebt met je begeleider. Net als Maxima dat deed.

Het programma begint met een dag alleen maar appels eten, maar als je dat eenmaal gehad hebt, staan er vezelrijke crackers met mager beleg op het menu. Wie het programma van NewFysic volgt eet over het algemeen minder vlees en meer groente.

Lees ook: 10 signalen dat je te veel suiker eet

Groenten plantaardig dieet

Koningin Máxima

Het is inmiddels al een aantal jaar geleden dat koningin Maxima opvallend veel gewicht verloor. En ook opvallend dat die kilo’s er ook af bleven. Het goede nieuws is dat er sinds een paar maanden een NewFysic kookboek op de markt is. Uit allerlei onderzoek naar effectief afvallen blijkt dat persoonlijke begeleiding veel verschil maakt, maar dat geldt ook voor in groepsverband afvallen. Dus mocht je NewFysic op eigen houtje willen volgen, dan zou je samen met een vriend of vriendin dit boek als basis kunnen nemen. En dan samen veel wandelen, want ook dat helpt om fit en gezond te worden of blijven. Ben je straks net zo slank als koningin Máxima.

Beeld: GettyImages

Het New Fysic kookboek

new fysic kookboek
New Fysic kookboek
BESTEL HIER

Tip van de redactie

Of je nou de Camino, de Vierdaagse of een dagtocht gaat wandelen, of vaak gaat hardlopen: wil je absoluut geen blaren, likdoorns en pijn door hallux valgus of hielspoor? Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.