Lunar New Year, Chinese New Year 2024 , Year Of The Dragon , Zodiac

2024 is het Chinese jaar van de draak, en dat is goed nieuws

Op 10 februari begint volgens de Chinese jaartelling het Jaar van de draak. Dat blijkt goed nieuws te zijn. Lees hier wat het betekent.

De Chinese horoscoop heeft een dierenriem waarin één dierenteken een heel jaar duurt in plaats van in onze horoscopen een maand. Het Chinees Nieuwjaar begint volgende maand. Vanaf dat moment staat er een nieuw dier in het teken van het nieuwe jaar. En op 10 februari 2024 is dat het jaar van de draak.

Ben je een draak? Dan ben je geboren in 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 of je wordt komend jaar nog geboren.

De draak, het enige mythische wezen in de Chinese dierenriem, wordt geassocieerd met kracht, succes en voorspoed. Karaktereigenschappen van de draak zijn trots en levendig, enthousiast, onweerstaanbaar, succesvol, krachtig, extravert, en inspirerend.

Jaar Van De Draak 2024
Jaar Van De Draak 2024

De draak staat bekend als een symbool van macht en fortuin. Mensen die in het jaar van de draak worden geboren, worden vaak beschouwd als vastberaden en ambitieus. Ze hebben de neiging om grote doelen na te streven en hebben de vasthoudendheid om deze doelen te bereiken. In 2024 wordt deze energie in de kosmos weerspiegeld, wat betekent dat we allemaal kunnen profiteren van de volgende voordelen:

Succes en welvaart

Het jaar van de draak belooft succes en welvaart voor degenen die bereid zijn hard te werken en vast te houden aan hun doelen. Het is een uitstekende tijd om zakelijke ondernemingen te starten, carrièrestappen te zetten of financiële doelen na te streven. De draak brengt geluk en voorspoed in alle inspanningen.

2024 geld geluk rijkdom voorspellingen sante

Lees ook: Franse kat reist duizend kilometer om baasje terug te vinden

Creativiteit en innovatie

De draak staat ook bekend om zijn creatieve en innovatieve eigenschappen. Dit jaar zal een vruchtbare grond bieden voor nieuwe ideeën, projecten en artistieke expressie. Het is een tijd om uitdagingen aan te gaan met vernieuwende benaderingen en om je creativiteit de vrije loop te laten.

Leiderschap en zelfvertrouwen

Mensen geboren in het jaar van de draak worden vaak gezien als natuurlijke leiders. In 2024 kunnen we allemaal werken aan het versterken van onze leiderschapskwaliteiten en het vergroten van ons zelfvertrouwen. Dit is het moment om voorop te lopen, anderen te inspireren en grote veranderingen te leiden.

Geluk in de liefde

Naast zakelijk succes en persoonlijke groei, belooft het jaar van de draak ook geluk in de liefde. Bestaande relaties kunnen verdiepen, terwijl nieuwe liefdesverhalen beginnen. De gepassioneerde aard van de draak brengt romantiek en opwinding in ons liefdesleven.

Invloed liefdesrelatie

Lees ook: dit is het geheim van een goede relatie

Bescherming en geluk

Volgens de Chinese overlevering brengt de draak bescherming en geluk. Het is een symbool van kracht en moed, wat ons kan helpen obstakels te overwinnen en tegenslagen te verminderen. In 2024 kunnen we rekenen op de beschermende energie van de draak in ons dagelijks leven.

Het jaar van de draak begint op 10 februari 2024 en brengt beloften van succes, welvaart en geluk in overvloed voor degenen die durven te dromen. Laat dit jaar een tijd zijn waarin we onze dromen verwezenlijken en onze levens verrijken met de inspirerende kracht van de draak.

Tip van de redactie

Ontdek de diepgaande invloed van de maan op je emoties, zelfbeeld en relaties met Astrologie voor de ziel van Jan Spiller. Leer over maansknopen voor persoonlijke inzichten en talenten, ideaal voor wie snel zelfkennis wil opdoen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: www.chinahighlights.com, beeld GettyImages

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Santé