Online Party 2100x1440

De leukste online spellen voor je virtuele kerstborrel

Met deze online spellen voor volwassenen kom jij de kerst wel door. Ook ideaal om met je collega’s of vrienden te spelen trouwens.

Cards Against Humanity

Het kaartspel Cards Against Humanity is de perfecte combinatie tussen (een tikje duistere) humor en speelgemak. Één speler stelt een vraag van een zwarte kaart, en de rest antwoordt met hun grappigste witte kaart. Het spel is gratis en in het Nederlands online te vinden, waarbij de spelers zelf hun kaarten printen.

Maak een quiz

Heb je alle tijd en wil je er iets unieks van maken, knutsel dan een kerst-quiz in elkaar met Kahoot. Kies een thema en ga op zoek naar vermakelijke feiten en (nieuws)foto’s. Wat heeft er in het afgelopen jaar gespeeld in het nieuws of binnen je vriendengroep? Een quiz is een perfecte manier om met z’n allen even stil te staan bij wat was en wat gaat komen.

Never Have I Ever

Een spel waarmee je het beste uit je bonding time haalt is Never Have I Ever, waarbij steeds een stelling wordt voorgelezen waar een speler ‘ja’ of ‘nee’ op antwoordt. Ben jij weleens dronken naar je werk gegaan, bijvoorbeeld? Online vind je verschillende varianten van dit spel, waarbij je zelf steeds een categorie kiest. Ga je voor veilige vragen of mag het best een beetje spicy zijn? Helemaal geschikt om met je beste vriendinnen óf je oma te spelen, dus.

Teleparty

Geen zin in een virtuele kerstborrel of online kerstdiner, duik dan in je kerstige chilloutfit op de bank en nodig je favoriete personen uit voor een Teleparty met chips en wijn (of iets anders, natuurlijk). Met deze gratis Chrome-extensie kun je met meerdere mensen tegelijk een Netflix, Disney, Hulu of HBO film kijken en voeg je een chat toe aan het scherm. Gezelligheid gegarandeerd.

Tip van de redactie

Cardsagainsthumanity 1
Bestel hier

San2203 Pdf 2022 Preview

Ontvang jouw dosis inspiratie voor een healthy lifestyle elke maand op de mat.

Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen