Opstaan

Zo wordt ’s ochtends opstaan een stuk makkelijker

Heb je ook zo’n moeite met opstaan in de ochtend? Vooral als het donker en koud is wordt het je nog extra moeilijk gemaakt? Een oplossing? Een wake-up light.

Met een wake-up light word je op een rustige manier wakker. In plaats van dat de radio aangaat of er een harde toon afgespeeld wordt op je telefoon, word je met een wake-up light langzaam wakker van het licht. Alsof er dus een zonnetje in je gezicht schijnt, terwijl het eigenlijk buiten (of in je slaapkamer) nog donker is. Doordat je op een rustige manier wakker wordt, kun je gemakkelijker opstaan en begin je energieker aan je dag.

Lees ook: 3 tips om ’s winters uit je bed te komen

Opstaan met een wake-up light

Met de donkere dagen kan het soms lastig zijn om ’s ochtends uit bed te stappen. Met deze Sleep- en Wake-up Light wordt er geleidelijk een zonsopgang gesimuleerd vóór je wekker afgaat, zodat je natuurlijker wakker wordt. Ook bevat het een ontspanningsfunctie, gebaseerd op ademhalings- en ontspanningsoefeningen, die je in de avond kunt gebruiken om in slaap te vallen. De lamp monitort ondertussen gegevens van je slaapkamer, zoals temperatuur, vochtigheid en geluids- en lichtniveaus. Gebruik je de lamp langer, dan wordt ook in kaart gebracht hoe je omgeving, zoals geluidsverstoringen, invloed hebben op je slaap. Philips HF3671/01

Wake Up Light
Shop hier

BEELD GETTY IMAGES