Deze beroemdheden zweren bij een vegan-dieet

Omdat ze de aarde willen sparen, omdat ze het gezonder vinden, omdat ze lief willen zijn voor dieren… Deze beroemdheden zweren bij een vegan-dieet.

Meghan Markle

Megan Markle heeft zichzelf bestempeld als part-time vegan. In een interview in Best Health in 2016 zegt ze: “Ik probeer door de weeks vegan te eten, en ben dan iets flexibeler in het weekend.”

Ariana Grande

In een interview in The Mirror in 2014 zegt Ariana: “Ik houd van dieren, nog meer dan van mensen. Maar ik vind het wel moeilijk als ik uit eten ga. Ik houd me dan vast aan wat ik weet – groente, fruit en salade. Als ik thuis ben, eet ik wat anders.”

Alicia Silversto

Actrice Alicia Silverstone vertelde Oprah Winfrey ooit dat ze drie jaar na de opnamen van de film Clueless, veganist werd. “Ik had altijd van die witte puontje op mijn nagels en mijn nagels waren erg broos. Nu zijn ze sterk en kan ik ze amper buigen. Ook mijn oogwit is echt wit geworden en ik heb het gevoel dat ik er minder pafferig uitzie.”

Pamela Anderson

Pamela is al jaren overtuigd veganist. “Veganisme is meer dan alleen maar ervoor kiezen om geen dierlijke producten te eten. Het is veel groter dan dat. Veganisme gaat om het redden van dieren, jezelf, onze maatschappij en onze planeet!”

Ellen Degeneres

Komiek en presentatrice Ellen Degeneres is veganist vanaf 2008. “Ik ben een ontzettende dierenliefhebber en toch at ik ze”, vertelt ze in een interview met Yahoo in 2012. “Er knapte iets bij mij” toen ze erachter kwam hoe kip en andere vleesproducten werden gemaakt.

Toch geeft ze in haar meest recente comedy ‘Relatable’ op Netflix toe dat ze de laatste tijd wat flexibeler is geworden. “Soms eet ik een visje of ik eet eieren van kippen waarvan ik weet dat ze het goed hebben in de achtertuin.”

Michelle Pfeiffer

Volgens actrice Michelle Pfeiffer helpt een vegan-dieet haar er goed uit te laten zien. “Een vegan-dieet is veel gezonder en je voorkomt dat je allerlei giftige stoffen binnenkrijgt die je gezicht en lichaam sneller kunnen laten verouderen. Ik heb echt een verschil in mijn huid gezien nadat ik voor een vegan-dieet koos.”

Bron: Womenshealthmag.com, Beeld: Getty Images

Tip van de redactie

Klik hier
San2203 Pdf 2022 Preview

Ontvang jouw dosis inspiratie voor een healthy lifestyle elke maand op de mat.

Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen

Gerelateerde artikelen