koude voeten

Altijd koude voeten? Dan heb je dit nodig…

Zit je onder een deken op de bank, is hij nét te kort om je voeten goed te bedekken? Heb je zelfs nog koude voeten in je sloffen? Handige tips voor degenen met altijd koude voeten.

De oplossing is de Snuggy Blanket. Aan dit dekenpak zitten sokken vast, zodat je voeten warm blijven. Of in ieder geval zo warm mogelijk. Je ziet er nog grappig uit ook, dus wat wil je nog meer?

Snuggy Blanket
BESTEL HIER

Op de online redactie van Santé is deze favoriet. Met twee voeten in deze reuze-schoen, voetmassage erbij en wij staan niet meer op.

Elektrisch verwarmde voetwarmer schoen inc. massage
BESTEL HIER

Lees ook: wordt het de koudste winter in honderd jaar?

Deze huissokken zijn niet alleen warm, maar zien er ook nog leuk uit, vinden wij.

Sukats huissokken
BESTEL HIER

Nog steeds koude voeten? Ga dan naar buiten voor een flinke wandeling. Of sta regelmatig op als je zittend werkt. Koude voeten krijg je ook als je te lang stil zit namelijk. Al zijn sommige mensen er gevoeliger voor dan anderen. Andere oorzaken kunnen problemen met de doorbloeding zijn. En als je diabetes, reuma of last hebt van hart- en vaatziekte kun je extra vaak koude voeten hebben. Ook je hormonen, zwangerschap, of het dragen verkeerde schoenen of sokken kunnen voor koude voeten zorgen.

Lees ook: 8 onmisbare items speciaal voor koukleumen

TEKST MANON. DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

26 NOVEMBER 2023

Favoriet van de redactie

FitFlop warme slippers

FitFlop warme slippers
Shop