items voor koukleumen

8 onmisbare items speciaal voor koukleumen

Lopen de rillingen al over je lijf als je alleen al aan de winter denkt? Stel je voor: geen koude tenen meer na die lange avondwandelingen en altijd warme handen, zelfs op de koudste ochtenden. Ontdek een reeks innovatieve gadgets die ervoor zorgen dat je nooit meer hoeft te bibberen.

Onmisbare items voor koukleumen

1. Warmtekussen

Allereerst is dit warmtekussen van Stoov perfect voor koukleumen. Het kussen combineert draadloze infraroodwarmte met een knusse gebreide stof. Deze katoenmix ziet er bovendien met zijn romantische uitstraling charmant uit, terwijl stevig katoen de achterkant siert. Een stijlvolle, warme blikvanger dus.

2. Warmwaterkruik

Ten tweede de Able & Borret warmwaterkruik. Ideaal voor koude dagen en voorzien van een veilige hoes. Bovendien is de kruik vervaardigd uit lekvrij hoogwaardig rubber. Tegelijkertijd is hij eenvoudig in gebruik en heeft hij een wasbare hoes. 

3. Elektrische kruik

Ten derde de elektrische kruik: in maar zeven minuten laad je deze op. Zonder gedoe met water. En met een automatische thermostaat die bij zeventig graden stopt. Dankzij drievoudige lekbeveiliging is deze kruik extra veilig. Daarnaast heeft de kruik ook nog een vak om je handen te verwarmen. Handig!

Lees ook: 5 veiligste kruiken zonder verbrandingsgevaar

4. Elektrtische warmtedeken

Warm en ontspannen de winter door dankzij de best beoordeelde flanellen elektrische deken. Speciaal voor koukleumen. Verder heeft deze deken drie warmtestanden en schakelt hij na 180 minuten vanzelf uit. Perfect voor bed of bank dus. Wat wil je nog meer?

5. Elektrische onderdeken

Ontspan na een drukke dag dankzij deze meest verkochte elektrische onderdeken. Veilig, met oververhittingsbeveiliging en daarnaast een automatische uitschakeling. Bovendien zijn de drie warmtestanden gemakkelijk te bedienen. Deze onderdeken is wasbaar met de hand en ecologisch verantwoord. Sluit daarom je dag warm en onbezorgd af.

6. Voetenwarmer

Ontdek vervolgens de ontspannende Auronic voetenwarmer tegen kou en pijn. Stel eenvoudig de temperatuur in via het LED-display. Nog een groot voordeel: hij gaat na negentig minuten vanzelf uit. De voetenwarmer is geschikt tot EU maat 47, met ook nog eens een wasbare micro-plush binnenhoes. 

7. Handwarmers

Zeg vaarwel tegen koude handen met deze milieuvriendelijke handwarmers, namelijk gevuld met natuurlijke ingrediënten. Binnen vijf minuten bereiken ze een temperatuur van 50°C en ze blijven bovendien tot tien uur warm. Perfect voor alle winteractiviteiten.

8. Elektrische handwarmers

Ten slotte deze elektrische handwarmers, waarmee je binnen 3 seconden warmte ervaart voor ruim vier uur. De drie warmteniveaus, het stijlvolle design en de zachte siliconencoating maken het dé must-have voor winterse dagen. Geen koude handen meer. 

Lees ook: 8 tips om je huis warm te houden zónder verwarming

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker