Placeholder

3x dit wil je weten over Natur.

Van cold pressed juices & shots, tot voedzame snacks en supercharged smoothies & juices.

Eigen teelt

Natur. gelooft in de kracht van de natuur. Rauw en puur, zoals het is bedoeld. Natur. bezit 3650 hectare land waarop ze hun eigen groente en fruit verbouwen. Zo weten ze zeker dat alleen de beste groente- en fruitstukken worden geselecteerd voor de juices en smoothies.

Super sap(pig)

Uit elke vrucht en groente haalt Natur. de hoogst mogelijke voedingsstoffen. Ze gebruiken niet alleen het sap, maar ook de pitten, schil en het vruchtvlees. Want wist je dat de schil van een granaatappel vol antioxidanten zit? En de pitten van een sinaasappel vol eiwitten? Zonde om weg te gooien, toch?

Lees ook: Smoothie masterclasses met Nora French

Tot de rand gevuld met voedingsstoffen

Natur. heeft het beste uit de natuur geselecteerd en in één fles samengebracht. Doordat natur. als basis kokoswater gebruikt (in plaats van fruitsap of yoghurt) zijn de juices en smoothies lager in calorieën én lager in suikers. Kokoswater zit bovendien boordevol mineralen en vitamines waaronder kalium, magnesium, fosfor, ijzer, vitamine B en C. Daarnaast zitten deze smoothies en juices bomvol antioxidanten, tot wel 120 keer meer dan standaard sinaasappelsap!

Healthy Lifestyle Day by Santé

Natur. bezorgd het beste uit de natuur bij jou thuis, maar ze zijn ook aanwezig op HLD by Santé om jou te voorzien van een heerlijk gezond drankje. Heb jij al een kaartje?

Bekijk nu het hele dagprogramma. Kaartjes zijn al vanaf €7,50 verkrijgbaar.

Lees ook: Rock Your Body met Jeroen Krak