Wrap

Wrap oprollen: zo doe je dat

Altijd dat geklungel en uiteindelijk valt de wrap alsnog op je bord uit elkaar. Met deze drie manieren rol je de perfecte wrap.

Worstel jij ook altijd zo met het oprollen van jouw wraps? Of valt alles er altijd uit wanneer jij hem probeer te eten? We hebben drie manieren voor het handig oprollen van je wraps voor je gevonden – succes gegarandeerd!

Manier 1

Rol je wrap op tot een stevig pakketje en gebruik niet te veel vulling. Leg de vulling in de lengte in het midden en bestrijk het hele vel met hummus of plakkerige saus. Rol ‘m daarna strak op. En je kunt er aan de onderkant een servetje of stuk aluminiumfolie om wikkelen om ‘m uit de hand te kunnen eten.

Manier 2

Wil je de wrap gebruiken als hapje? Rol de wrap op als een stevige ‘sandwich’. Je kunt hem daarna in kleine stukjes snijden. Als je diagonaal snijdt ziet het er ook leuk uit.

Manier 3

Soms zit de kracht hem in eenvoud. Zo simpel kan het zijn om je wrap op te rollen zonder dat de saus er aan de onderkant uitloopt. Sla de onderkant omhoog en sla de buitenkanten van de wrap daarna pas naar binnen.

Gezonde tip: vul de vulling in de wrap aan met Griekse yoghurt en verse munt.

Beeld: Getty Images

Tip van de redactie

Springlane Kaia food processor
Food Processor Ad
Bestel hier

Gerelateerde artikelen