Telescopische Wasborstel

Nu voordelig bij Action: telescopische wasborstel voor hoge ramen

Stel je voor: je staat voor je huis en kijkt omhoog naar die ramen die altijd veel te hoog zijn om schoon te maken. Vervelend? Niet meer! Ontdek de kracht van de uitschuifbare wasborstel, nu beschikbaar bij Action-online.

Over de telescopische wasborstel

Daar sta je dan, met beide voeten stevig op de grond en toch bereik je moeiteloos de top van je ramen. Hoe? Dankzij de uitschuifbare steel van deze telescopische wasborstel, die tot wel 4,6 meter uitrekt. Voeg hier vervolgens jouw eigen lengte aan toe en een hoogte van ongeveer 6,3 meter is geen probleem meer. Ideaal, toch?

Of het nu gaat om hardnekkig vuil of gevoelige oppervlakken, deze borstel weet van aanpakken. Hij is namelijk stevig genoeg om vuil te lijf te gaan, maar zacht genoeg om niks te beschadigen. Dat is pas echt multifunctioneel schoonmaken

Lees ook: Doe deze tien spullen dit jaar nog weg

Geen emmer meer nodig

En dan heeft deze telescopische wasborstel ook nog een zeepdispenser. Geen gesjouw meer met emmers sop, want je voegt gewoon je favoriete schoonmaakmiddel toe en je bent klaar voor actie. Oftewel: eenvoudig, efficiënt en oh zo handig. Zo bespaar je tijd en moeite, en kun je je focussen op wat echt telt: stralend schone ramen.

Maak schoonmaken makkelijk

De telescopische wasborstel is niet alleen een praktische toevoeging aan je schoonmaakarsenaal, het maakt schoonmaken ook nog eens leuk. Probeer het zelf uit en ervaar hoe makkelijk en snel je huis weer blinkt.

Let op: deze wasborstel (€29,95) is exclusief online te bestellen bij de Action. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Telescopische Wasbrostel Action
€ 29,95 bij Action online

Lees ook: Vermijd deze fouten bij het zemen van je ramen

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker