Koffer Beschermen Tegen Diefstal

Met deze truc ben je nooit meer je koffer kwijt

Iedereen kent het angstige gevoel wel. Je hebt je koffer ingecheckt. Maar wat als je je koffer kwijtraakt? Of wat als hij gesloten wordt? Maak je geen zorgen. Hier een slimme oplossing.

Je koffer beschermen tegen diefstal

Het is eigenlijk heel simpel: want je hebt een tracker nodig, zoals bijvoorbeeld de AirTag, die razend populair is en meer dan 400 positieve reviews op bol.com heeft. Wat is een AirTag? Het is een product van Apple. Een klein en discreet apparaatje dat je aan je bezittingen kunt bevestigen. Verbind het met je iPhone en je weet precies waar je spullen zijn. Als je koffer uit het zicht verdwijnt, kun je de locatie ervan volgen via de “Zoek mijn” app op je iPhone.

Lees ook: De kunst van het reizen met alleen handbagage

Stel je voor dat je koffer wordt gestolen. Je merkt het op en opent je “Zoek mijn” app. Daar zie je de huidige locatie van je koffer. Je kunt de politie informeren en zij kunnen je koffer terugvinden. Zo simpel is het eigenlijk. Niemand wil zijn koffer verliezen. Maar met de AirTag hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

En nog iets…

Vergeet ten slotte niet dat de AirTag niet alleen voor koffers is. Je kunt het namelijk ook aan andere waardevolle bezittingen bevestigen. Je portemonnee, je sleutels, je fiets – de mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom: met de AirTag kun je met een gerust hart reizen, wetende dat je bezittingen veilig zijn. Handig! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Heb je geen iPhone? Geen nood. Er zijn vergelijkbare trackers:

  • Bij Amazon heb je deze gps tracker. Die heeft een enorm hoge score en kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, waaronder voor je koffer.
  • En dan heb je nog de DoubleMM Tracker, ook die kun je koppelen aan je telefoon.

Lees ook: Reis als een pro: 9 handige items voor een comfortabele vliegreis

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker