Sleutels Kwijt

Altijd je sleutels kwijt? 5 tips waardoor dit niet meer gebeurt

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Probeer dan een van deze 5 tips. Of probeer ze allemaal en dan ben je zeker nooit meer je sleutel kwijt.

Sleutels kwijt? Gebruik dan een van deze tips:

1. Vaste plek

Een beetje voor de hand liggend, maar toch een handige tip: leg je sleutels op een vaste plek. Maak er een gewoonte van om je sleutels bij thuiskomst direct op een vaste plek neer te leggen. Scheelt een heleboel stress als je de volgende keer weer de deur uit moet.

2. Opvallende sleutelhanger

Je raakt je sleutels minder snel kwijt door er een opvallende sleutelhanger aan te hangen. Probeer losse sleutels te vermijden, want hiermee maak je het jezelf alleen maar moeilijker.

3. Maak de sleutels vast

Ben je echt een sloddervos? Maak je sleutels dan bijvoorbeeld aan je broek vast. Net erg fashionable, maar hiermee voorkom je wel een heleboel stress.

Lees ook: wordt het de koudste winter in honderd jaar?

4. Reserve sleutel

Houd een sleutelbos apart voor noodgevallen. Spreek wel met jezelf af dat je deze sleutel alleen mag gebruiken als het echt niet anders gaat. Zo weet je in ieder geval zeker dat je nooit zonder sleutels zit.

5. Sleutels kwijt? Gebruik een keyfinder

Maak gebruik van technologie om je sleutels snel terug te vinden als je deze kwijt bent. Met behulp van bluetooth maakt je telefoon verbinding met je vermiste sleutelbos. Er wordt een geluidje afgespeeld mocht je sleutel te ver weg zijn. Hopelijk dat je daramee niet meer je sleutels kwijt raakt.

Lees ook: zo veel calorieën verbruik je met wandelen

Foto: GettyImages
Tekst: vriendin.nl

Tip van de redactie

Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is Schoon in 10 minuten echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Voor meer informatie klik op onderstaande button.