orgasme

5 tips om de kans op een meervoudig orgasme te vergroten

Heb jij wel eens een meervoudig orgasme mogen ervaren? Met déze tips vergroot je de kans op zo’n oneindig hoogtepunt.

1. Definitie van een orgasme

Vaak bedoelen we met een orgasme dat ene hoogtepunt tijdens de seks (met jezelf), maar wat nou als je het concept van een orgasme zou uitbreiden? Vaak bouwt een orgasme zich langzaam op en is er voor de explosie, al een heleboel seksuele spanning in je lijf aanwezig. Als je deze seksuele energie meetelt als onderdeel van je orgasme, kun je met deze energie gaan spelen en wellicht zo meerdere hoogtepunten bereiken.

2. Uitstellen

Als je weinig tijd hebt, is snel klaarkomen soms onvermijdbaar. Wil je echter echt voor dat hogere doel, ofwel dat meervoudige orgasme gaan? Dan kan het helpen om met momenten, net voordat je zo’n piekmoment bereikt, op de rem te trappen. Deze techniek kan een groot effect hebben op de manier waarop je een orgasme ervaart. Zeker het proberen waard dus.

3. Ademhaling

Veel mensen houden hun adem in zodra ze dichterbij het orgasme raken. Logisch, want er bouwt zich ineens veel spanning in je lichaam op. Door juist goed op je ademhaling te letten en je hierdoor te ontspannen, heb je meer invloed op je de seksuele energie die door je lichaam stroomt. De kans op zo’n meervoudig hoogtepunt wordt zo groter.

Lees ook: Meer zin in seks?

4. Masturbatie

Je leert je lijf pas echt goed kennen door masturbatie. Zo ontdekt je wat je fijn vindt en hoe jouw lichaam getriggerd wordt om twee of drie keer achter elkaar klaar te komen.

5. Focus op je hele lichaam

Bij het vrouwelijk orgasme ligt de nadruk vaak op de clitoris. Probeer je focus te verplaatsen naar je hele lichaam en je zult merken dat er nog meer plekken zijn die tot een orgasme kunnen leiden.

Lees ook: 5 tips om je orgasme serieuzer te nemen

Tekst Vriendin, Foto: GettyImages

Tip van de redactie

Magic® – Vibrerend Ei met App 3.0 – Sex Toys voor Koppels – Koppel Vibrator met Afstandsbediening – Lush – Clitoris Stimulator Vrouwen

magic vibrerend ei
KLIK HIER