wandelapps

Met deze apps wordt wandelen nog leuker!

Het weer zit mee en waarschijnlijk heb je door het thuiswerken ook meer tijd om het te doen: wandelen! Met deze apps wordt het wandelen nog leuker!

Wandelen heeft zoveel voordelen. Zo is het goed voor je:

  • Brein
  • Hart
  • Bloedsomloop
  • Weerstand

Bovendien hoeft het niet veel tijd in te nemen. Zo doet elke dag een stevige wandeling van 10 minuten al wonderen voor je gezondheid. Om het wandelen nog leuker te maken zijn er er verschillende wandelapps beschikbaar om je nog meer uit te dagen.

Lees ook:Heerlijk om te doen: wandelen met Twan Huys

Ommetje lopen

Deze app is ontwikkeld in samenwerking met neuropsycholoog Erik Scherder. Zo kun je een wandelcompetitie starten met vrienden of familie, maar ook tegen heel Nederland! Met deze app kun je samen wandelen zonder dat je op dezelfde locatie bent. En wat ook zo leuk is: Scherder vertelt je na elke wandeling een interessant hersenfeitje, dus nog leerzaam ook!

Download via iTunes

Download via Google Play

WandelZapp

Ben je een ommetje in de buurt een beetje zat? In Nederland zijn er talloze prachtige wandelroutes. WandelZapp biedt ruim 1.000 wandelingen verspreid over heel Nederland aan. Je kunt verschillende afstanden doen en de eerste wandeling is gratis. Wil je daarna onbeperkt wandelen met deze app, dan betaal je € 12,99 per jaar.

Download via iTunes

Download via Google Play

Strava

Is een van de bekendste sportapps. Ook hardlopers maken gebruik van deze app om hun route en prestaties achteraf te bekijken. Echter Strava is ook uitermate geschikt voor wandelaars. Je kunt zien welke route je hebt gemaakt en hoe lang je erover hebt gedaan en hoe het met je wandelvrienden is gegaan.

Download via iTunes

Download via Google Play

Het boek Wandellust van Twan Huys

>> Bestel het boek Wandellust van Twan Huys via het personal shopping team van AKO Schiphol. Nu het op de luchthaven zo rustig is, hebben zij tijd om ervoor te zorgen dat jouw boeken binnen twee uur worden afgeleverd bij je deur. En de eerste 200 bestellers krijgen er nog een verrassing bij ook. Misschien staat Twan zelf wel bij jou aan de deur?

Meer informatie over de personal shoppers van AKO? Ga naar ako.nl/personal-shopping.

Bron: RTLnieuws.nl

Gerelateerde artikelen